- Adım
- 1905
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 2
Burayı Sıhhiye tarafındaki bir Mi Store dan öğrendim, kayıt olma ihtiyacı duydum cihazlar için çeşitli rom,recovery,kernel gibi paylaşımları değerlendireceğimiz fikir yürütebileceğimiz bir ortam arıyordum. Çeşitli ülkelerden Xiaomi için açılmış telegram sayfalarını da ayrıyetten takip ediyorum. Aranıza Mi Max 3 4/64 ve Redmi Note 8 4/64 olmak üzere katılmış bulunmaktayım ev ahalilerini de yavaş yavaş bu markaya alıştırma sürecindeyim. Ben Xiaomi anlamam, Samsung en iyisi diyen annem bile şuan benim telefonu çok beğendiği için geçici olarak el koydu ben Mi Max 3 ile yetiniyorum.
Babam ise Mi Max 3'ün pil performansına hayran ve gerçekten uzun gittiğini ekranın oldukça büyük olmasınında okumada kendisine avantaj sağladığını söylüyor sürekli Ankarada Kızılay taraflarına yada Sincan fatih taraflarına gittiğimde orada bulunan orijinal Mi ürün satışı yapan yerlerden dahi dükkana girdimmi birşey almadan çıkmaz oldum hem fiyatına göre hesaplı hemde kaliteli ürünler var. Almamda etki eden bir diğer durum ise Miui Türkiye kanalında İlker bey'in güzel incelemeleri oluyor. Birde Cepport'dan bu Xiaomi dönemi öncesinde de sürekli alışverişleriminde etkisi var zaten tanıma sürecinede onlar sayesinde girişmiştim. Şimdiden Cihazımı şekillendirmem de herşeyi pratik bir şekilde yüklememde ve bu detaylı anlatımları paylaşan gerekirse bulabilmek için gecesini gündüzüne katan arkadaşlardan ve o mağaza müdürü arkadaştan Allah binlerce kez razı olsun. Cihazımı daha çok sever oldum.