Sohbet Ankaralı dan Herkese Merhabalar :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Burayı Sıhhiye tarafındaki bir Mi Store dan öğrendim, kayıt olma ihtiyacı duydum cihazlar için çeşitli rom,recovery,kernel gibi paylaşımları değerlendireceğimiz fikir yürütebileceğimiz bir ortam arıyordum. Çeşitli ülkelerden Xiaomi için açılmış telegram sayfalarını da ayrıyetten takip ediyorum. Aranıza Mi Max 3 4/64 ve Redmi Note 8 4/64 olmak üzere katılmış bulunmaktayım ev ahalilerini de yavaş yavaş bu markaya alıştırma sürecindeyim. Ben Xiaomi anlamam, Samsung en iyisi diyen annem bile şuan benim telefonu çok beğendiği için geçici olarak el koydu ben Mi Max 3 ile yetiniyorum. :) Babam ise Mi Max 3'ün pil performansına hayran ve gerçekten uzun gittiğini ekranın oldukça büyük olmasınında okumada kendisine avantaj sağladığını söylüyor sürekli Ankarada Kızılay taraflarına yada Sincan fatih taraflarına gittiğimde orada bulunan orijinal Mi ürün satışı yapan yerlerden dahi dükkana girdimmi birşey almadan çıkmaz oldum hem fiyatına göre hesaplı hemde kaliteli ürünler var. Almamda etki eden bir diğer durum ise Miui Türkiye kanalında İlker bey'in güzel incelemeleri oluyor. Birde Cepport'dan bu Xiaomi dönemi öncesinde de sürekli alışverişleriminde etkisi var zaten tanıma sürecinede onlar sayesinde girişmiştim. Şimdiden Cihazımı şekillendirmem de herşeyi pratik bir şekilde yüklememde ve bu detaylı anlatımları paylaşan gerekirse bulabilmek için gecesini gündüzüne katan arkadaşlardan ve o mağaza müdürü arkadaştan Allah binlerce kez razı olsun. Cihazımı daha çok sever oldum.

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
hoşgeldin xiaomi bağımlılık yapar dikkat :) valla ben babamı bu kadar savunmuyorum mevzu telefon olunca xiaomiyi ezdirmem hiç bir yerde :D

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hoşgeldin xiaomi bağımlılık yapar dikkat :) valla ben babamı bu kadar savunmuyorum mevzu telefon olunca xiaomiyi ezdirmem hiç bir yerde :D

Annem öyle ya ben ona çok dedim anne bak senin A3 2017'i satalım sana güzel bi Xiaomi alalım diye yok bir türlü dinletemedim, en son ben cihazı aldım ver bi hele bakayım dedi ne güzelmiş bu diyor :D şuanda kullanmakta hatta. Şu elmasları, kirazları yan yana koyup patlatan oyunlar diğer cihazda kasıyor bu cihazda kasmıyor diyor efektler çıkınca. Boş zamanlarında örgüsünü örüyor bazen alıyor eline cihazı o oyunları açıp oynuyor gece yatmadan şarja takıyorum sabah alıyorum, annem el koyuyor batarya %20 lere iniyor ben daha o kadar siftah yapamadım cihaz için :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. Bizim marketimizide göz atarsınız artık :)

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Hoşgeldiniz :)
Xiaomi her zaman iyidir bende daha yeni Xiaomi kullanıcısıyım ama ileride alacağım cihazlarda muhakkak Xiaomi olacaktır...
Tekrardan hoşgeldiniz Utku bey

Üst Alt