Yardım ankaradan selamlar mi5 için yardım

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
mi5 kullanıyorum sıkıntım şöyle mi8 stabil versiyon
görüşme yaparken arkadaşdan numara alıcam sesi dışarı veriyorum + işaretine basıyorum numara eklicem karşı taraf benim sesimi duymuyor çünki mikrofonum kapanıyor numarayı tekrar edicem edemiyorum meizuzu mx5 vardı ondada aynı sıkıntı vardı yazılımsal bir konumudur farklı model ve iki telde de aynı problem var ikincisi birde numara satırına kopyala yaptıgım numarayı yapıştırcam ama satır herhangi bir tuşa basmadan çıkmıyor illaki bir rakama basman gerekiyor ve satır çıkıyor satırın üstüne yapıştır yapıp önceki basıtıgım rakamı silliyorum böyle bir saçmalık var görüşlerinizi merak ediyorum üçücü yaşadıgım sıkıntı ben görüşme yaparken herhangi bir menüye girdigimde o an kulagıma teli götürdügümde sensör kapatmıyor ve belki onlarca kez kulagımda tuşlara basıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
mi5 kullanıyorum sıkıntım şöyle mi8 stabil versiyon
görüşme yaparken arkadaşdan numara alıcam sesi dışarı veriyorum + işaretine basıyorum numara eklicem karşı taraf benim sesimi duymuyor çünki mikrofonum kapanıyor numarayı tekrar edicem edemiyorum meizuzu mx5 vardı ondada aynı sıkıntı vardı yazılımsal bir konumudur farklı model ve iki telde de aynı problem var ikincisi birde numara satırına kopyala yaptıgım numarayı yapıştırcam ama satır herhangi bir tuşa basmadan çıkmıyor illaki bir rakama basman gerekiyor ve satır çıkıyor satırın üstüne yapıştır yapıp önceki basıtıgım rakamı silliyorum böyle bir saçmalık var görüşlerinizi merak ediyorum üçücü yaşadıgım sıkıntı ben görüşme yaparken herhangi bir menüye girdigimde o an kulagıma teli götürdügümde sensör kapatmıyor ve belki onlarca kez kulagımda tuşlara basıyor

Konu Uygun Bölüme Taşınmıştır.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Resimlerde kişisel numaralar açık olarak paylaşım yapmayın lütfen. Resimler kaldırılmıştır, düzenleyip yeniden ekleyebilirsiniz.

Sanıyorum yanlış yapıyorsunuz. Oradaki + butonu not almak için değil, konferans görüşme yapmak üzere başka bir numarayı aramak için kullanılır. Arama sırasında da doğal olarak mikrofon kapanır. Yanlış birşey yok yani.
Diğer normal olan birşey de yakınlık sensörü sadece telefon görüşmesi yapılırken görüşme ekranındayken devreye girer. Siz farklı bir menüyü açıp görüşmeyi devam ettiriyorsanız doğal olarak ekran da kapanmaz.

Oyla:
Üst Alt