Sohbet Ankara'dan Herkese Merhabalar

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Herkese merhabalar,

İsmim Utku. Aranıza Xiaomi Redmi Note 8 ile birlikte Ankara dan katılıyorum. Daha önceden Xiaomi model marka cihazlar kullandım ufaktan bir bilgim var ama ben Mıuı 7 zamanlarından aşina olduğum için bu süre içerisinde eminim değişen çok şey olmuştur biraz garipsedim hatta cihazı temelinde herşey aynı ama yerleri değişmiş yada farklı ifadeler kullanılmış buda kafa karıştırdı. Bu cihaz öncesinde Galaxy A30 kullanıyordum memnuniyet konusunda nötrdüm diyebilirim ama bu cihaz için iyiki geçmişim diyorum birazda zevk meselesi tabiki umarım birlikte hoş, güzel sohbetlerimiz olur.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hoşgeldiniz hocam, sefalar getirdiniz. :)

Bir RN8 kullanıcısı olarak ben de sizle bilgi paylaşımı yapmaktan memnuniyet duyarım.

Cihazınız için ana konuyu inceleyebilir bilgi alabilirsiniz..

Saygılar :)

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoşgeldiniz hocam, sefalar getirdiniz. :)

Bir RN8 kullanıcısı olarak ben de sizle bilgi paylaşımı yapmaktan memnuniyet duyarım.

Cihazınız için ana konuyu inceleyebilir bilgi alabilirsiniz..

Saygılar :)

Teşekkür ediyorum Buse hanım, sağolun hoşbulduk.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Herkese merhabalar,

İsmim Utku. Aranıza Xiaomi Redmi Note 8 ile birlikte Ankara dan katılıyorum. Daha önceden Xiaomi model marka cihazlar kullandım ufaktan bir bilgim var ama ben Mıuı 7 zamanlarından aşina olduğum için bu süre içerisinde eminim değişen çok şey olmuştur biraz garipsedim hatta cihazı temelinde herşey aynı ama yerleri değişmiş yada farklı ifadeler kullanılmış buda kafa karıştırdı. Bu cihaz öncesinde Galaxy A30 kullanıyordum memnuniyet konusunda nötrdüm diyebilirim ama bu cihaz için iyiki geçmişim diyorum birazda zevk meselesi tabiki umarım birlikte hoş, güzel sohbetlerimiz olur.
MIUI Türkiye ailesine hoşgeldiniz hocam. Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Herkese merhabalar,

Hoşgeldiniz...

Üst Alt