Sohbet Anime tavsiye

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Death note ilk 2 bölüm izledim :( bana hitap etmiyor,bir kere kılıç ve samuray yok .kimetsu izledim güzeldi
Eskiler bilir basilisk vardı onun tadında olabilecek animeler tercihimdir sıra diğer yazilanlarda
Selametle

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Death note ilk 2 bölüm izledim :( bana hitap etmiyor,bir kere kılıç ve samuray yok .kimetsu izledim güzeldi
Eskiler bilir basilisk vardı onun tadında olabilecek animeler tercihimdir sıra diğer yazilanlarda
Selametle
Basilisk i izlemedim nasıl birşey bilmiyorum ama dororo yu izleyebilirsiniz ben beğenmiştim

isimsiz2424

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
POCO x6 Pro 5G
Konular
4
Basilisk i izlemedim nasıl birşey bilmiyorum ama dororo yu izleyebilirsiniz ben beğenmiştim
Basilisk izledim çok güzel bir anime herkese hitap etmeye bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyümüşte küçülmüş misali içimdeki çocuk canlandı sizden tavsiye istiyorum eski bir anime sever olarak olmazsa olmaz (dövüş, kılıç katana, fantastik büyü, doğaüstü güçler,iblis vs.)
Varmıdır yeni nesil animeler şimdiden teşekkürler
Selametle
Netfilix üyeliğin var çok güzel animeler var

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Güncel olarak önerim Scissor Seven, adı çok duyulmayan orjinal dili mandarince, süre olarak kısa zaten, ben yeni izledim bunu 2 sezon zaten, netflix yapımı komedi ile harmanlanmış çok güzel bir anime tavsiye ederim.. hatta ekşi sözlük yorumlarını da ekliyorum aşağıya..

Üst Alt