Yardım Aniden kapanma

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 863

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Rn7 cihazım forumda bir konu okurken 25 şarjda aniden kapandi mi yazısı geldi 3 saniyede falan açıldı neden olur bu ?yeniden başlatmış gibi olmadi hızlıca siyah ekran rn7 yazısı ve ekran geri geldi sim pini falan istemedi

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hocam bataryada problem olabilir yani gosdericide 25% olabilir ama 0% duwmiwdur sonra ne oldu ? Şarja takınca ve ya kapanın açılınca ( acildisa tabi ) kaç % şarj kalmiwdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani yazilimdada bag olabilir

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam bataryada problem olabilir yani gosdericide 25% olabilir ama 0% duwmiwdur sonra ne oldu ? Şarja takınca ve ya kapanın açılınca ( acildisa tabi ) kaç % şarj kalmiwdi
%25de kapandı 24de açıldı hocam bataryayı temiz kullanırım ben forumdaki konudan bakmıştım 20 ila 80 arası kullanoyorum şarjda oynamiyoeum kalibrasyon yapıyorum olsa 6 aydır olması lazımdı

Oyla:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Aynısı dün gece bende de oldu redmi note 5 kullanıyorum. Bi anda karardı mi yazısı geldi ve açıldı. İlk defa oldu bende şaşırdım.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Muhtemelen çökmüş hocam ram'da kayıtlı ımıs ayarlarınız ve uygulamalarınız hıcbır sey kapanmadı ıse bataryanız hala aynı mıydı acıldıgında peki

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Tamamdır hocam sorun yok fakat detaylı incelemek gerekli tabii cıhazı kullanan sizsiniz apk vs kuruldu ise gözlemleyiniz sıfırlama işlemi de gönlünüze kalmış olur böyle şeyler..

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Tamamdır hocam sorun yok fakat detaylı incelemek gerekli tabii cıhazı kullanan sizsiniz apk vs kuruldu ise gözlemleyiniz sıfırlama işlemi de gönlünüze kalmış olur böyle şeyler..
Sıfırlamak aslında istemiyorum herşeyi en baştan yüklemek sıkıcı.

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
%25de kapandı 24de açıldı hocam bataryayı temiz kullanırım ben forumdaki konudan bakmıştım 20 ila 80 arası kullanoyorum şarjda oynamiyoeum kalibrasyon yapıyorum olsa 6 aydır olması lazımdı
Yazılımda hata olmuwdur öyleyse yani ben note 4x kullaniyorum 2 yıldır wu telefona doğru düzgün oficall yazılım yapamadı firma illa custom rom kullanacaksin ve ya romu kurcaliyacaksin ucuz et misali

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yazılımda hata olmuwdur öyleyse yani ben note 4x kullaniyorum 2 yıldır wu telefona doğru düzgün oficall yazılım yapamadı firma illa custom rom kullanacaksin ve ya romu kurcaliyacaksin ucuz et misali
Gecicem zaten granti falan umrumda degil kaear versem gecicem

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Teşekkür ederim yardımlarınız için telefonu şarj edip format atmayı dusunuyorum sadece ilk defa olduğu için korktum ama hatayı neden boşken yaptı onu anlamadım yani cihazla oyun oynadım 1 el mobile legends oyundan çıktım konu okurken birden bu oldu inşallah problem olmaz :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten hiçbir şey kapanmamış sadece rn7 yazısı geldi ekrana sonra açıldı pin falan sormadı okuduğum yerden açıldı geri her şey
Anladığım kadarıyla system arayüzü yeniden başlamış, telefon tamamen kapanıp açılmamış.. Korkmanıza gerek yok hocam.. Ama Birşey tetiklemiş olsa gerek, launcher olur, tema olur.. Mesela ben bir tema yüklüyorum forumda mevcut flat tema.. Telefonu kapayınca açamıyorum tekrar :) mecbur TWRP'den wipe yapmak zorunda kalıyorum, benden başka bu sorunu yaşayan oldu mu onu da bilmiyorum :)

Oyla:
Üst Alt