Çözüldü Androidi başlatmak için şifrenizi girin uyarısı

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Twrp ye gir format data yap Baska türlü düzelmez hersey silinecek ama normale dönecek

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Hocam aynı romu tekrar yükleyince düzeliyor ama başka rom atmaya çalışırsanız yine bu ekran gelir.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam aynı romu tekrar yükleyince düzeliyor ama başka rom atmaya çalışırsanız yine bu ekran gelir.
Başıma gelmediği için soruyorum, format data yapmasaydi sadece twrp girip romu tekrar kursaydi düzelecek mıydı ? Yaşadınız mı yaptınız mı bunu

addidas_85

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Best
Cihazım
Note 4 SD 32
Konular
0
Evet hocam düzeliyor. Daha bugün aynı olayı yaşadım. Telefon güvenlik için dahili hafızayı şifreliyor, aldığınız yedeği tekrar kursanız yine düzeliyor ama yedek alırken telefonun kendi hafızasına değil de hafıza kartına alın, çünkü bu durumda eski yedeği veya romu yüklemeden twrp ile dahili hafızayı göremezsiniz.

Pasha2194

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Evet hocam düzeliyor. Daha bugün aynı olayı yaşadım. Telefon güvenlik için dahili hafızayı şifreliyor, aldığınız yedeği tekrar kursanız yine düzeliyor ama yedek alırken telefonun kendi hafızasına değil de hafıza kartına alın, çünkü bu durumda eski yedeği veya romu yüklemeden twrp ile dahili hafızayı göremezsiniz.

Peki bu durumun olmasının sebebi kurulan Rom ile ilgilimi hocam yoksa Rom'u kurarken yapılan adımlardaki bir hatadanmı kaynaklanmakta özellikle birçok kişinin yüklediği rom birçok kişide bu soruna yol açabiliyor sebebi hakkında fikriniz varmı ?

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Peki bu durumun olmasının sebebi kurulan Rom ile ilgilimi hocam yoksa Rom'u kurarken yapılan adımlardaki bir hatadanmı kaynaklanmakta özellikle birçok kişinin yüklediği rom birçok kişide bu soruna yol açabiliyor sebebi hakkında fikriniz varmı ?
Hocam galiba önceki romdan kalan şeylerle ilgili yinede rom yüklemeden önce şifreleri kaldırmayı, google hesaplarından da çıkmayı öneririm.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
acil bana da bunu soruyor desen şifresi vardı ama yazılı bişey istiyor nasıl çözeceğim verilerim duruyor

Üst Alt