Başıma gelmediği için soruyorum, format data yapmasaydi sadece twrp girip romu tekrar kursaydi düzelecek mıydı ? Yaşadınız mı yaptınız mı bunuHocam aynı romu tekrar yükleyince düzeliyor ama başka rom atmaya çalışırsanız yine bu ekran gelir.
Evet hocam düzeliyor. Daha bugün aynı olayı yaşadım. Telefon güvenlik için dahili hafızayı şifreliyor, aldığınız yedeği tekrar kursanız yine düzeliyor ama yedek alırken telefonun kendi hafızasına değil de hafıza kartına alın, çünkü bu durumda eski yedeği veya romu yüklemeden twrp ile dahili hafızayı göremezsiniz.
Hocam galiba önceki romdan kalan şeylerle ilgili yinede rom yüklemeden önce şifreleri kaldırmayı, google hesaplarından da çıkmayı öneririm.Peki bu durumun olmasının sebebi kurulan Rom ile ilgilimi hocam yoksa Rom'u kurarken yapılan adımlardaki bir hatadanmı kaynaklanmakta özellikle birçok kişinin yüklediği rom birçok kişide bu soruna yol açabiliyor sebebi hakkında fikriniz varmı ?
acil bana da bunu soruyor desen şifresi vardı ama yazılı bişey istiyor nasıl çözeceğim verilerim duruyor
dostum verilerim var onları nasıl kurtaracağımFormat data yapmanız lazım, yada rom'u silip tekrar kurun öyle düzelir diyenler olmuş.