- Adım
- Ercan
- Cihazım
- Redmi 6A
- Konular
- 24
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 11.0.3ten 10.3.6.0a geçiyor idi.
- Telefon Modeli
- Redmi Note 6 Pro 4/64 GB
- Bootloader Kilidi
- Açık
Az önce mi flash tool yardımıyla MIUI 11den 10a pcden downgrade yaptım. Fakat fastboot bittikten sonra karşıma android şifresi isteyen bir ekran çıktı. Herhangi bir android şifrem yok. Eski telefon pin şifremi denedim olmadı. Mi hesabının şifresini denedim olmadı. Şifre yanlış diyor. Twrp yüklü değil. Ne yapmam gerek lütfen acil yardımcı olun. Biraz detaylı anlatırsanız sevinirim biraz acemiyim bu konularda.
Bu arada downgrade işlemini yaparken flash_all_except_storage.bat dosyası bulunamadı hatası almıştım. YouTube'dan bir video izleyip 2 dosyanın adını flash_all_except_storage olarak değiştirmiştim. Mi flash tooldaki hata bu işlemi yapınca düzeldi ama şimdiki android şifresi hatasını bu yüzden mi alıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada downgrade işlemini yaparken flash_all_except_storage.bat dosyası bulunamadı hatası almıştım. YouTube'dan bir video izleyip 2 dosyanın adını flash_all_except_storage olarak değiştirmiştim. Mi flash tooldaki hata bu işlemi yapınca düzeldi ama şimdiki android şifresi hatasını bu yüzden mi alıyorum?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: