Yardım Android'i başlatmak için şifrenizi girin hatası

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.3ten 10.3.6.0a geçiyor idi.
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro 4/64 GB
Bootloader Kilidi
Açık
Az önce mi flash tool yardımıyla MIUI 11den 10a pcden downgrade yaptım. Fakat fastboot bittikten sonra karşıma android şifresi isteyen bir ekran çıktı. Herhangi bir android şifrem yok. Eski telefon pin şifremi denedim olmadı. Mi hesabının şifresini denedim olmadı. Şifre yanlış diyor. Twrp yüklü değil. Ne yapmam gerek lütfen acil yardımcı olun. Biraz detaylı anlatırsanız sevinirim biraz acemiyim bu konularda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada downgrade işlemini yaparken flash_all_except_storage.bat dosyası bulunamadı hatası almıştım. YouTube'dan bir video izleyip 2 dosyanın adını flash_all_except_storage olarak değiştirmiştim. Mi flash tooldaki hata bu işlemi yapınca düzeldi ama şimdiki android şifresi hatasını bu yüzden mi alıyorum?

Ekli dosyalar

• IMG_20200406_223803.jpg
    IMG_20200406_223803.jpg
    3,4 MB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Az önce mi flash tool yardımıyla MIUI 11den 10a pcden downgrade yaptım. Fakat fastboot bittikten sonra karşıma android şifresi isteyen bir ekran çıktı. Herhangi bir android şifrem yok. Eski telefon pin şifremi denedim olmadı. Mi hesabının şifresini denedim olmadı. Şifre yanlış diyor. Twrp yüklü değil. Ne yapmam gerek lütfen acil yardımcı olun. Biraz detaylı anlatırsanız sevinirim biraz acemiyim bu konularda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada downgrade işlemini yaparken flash_all_except_storage.bat dosyası bulunamadı hatası almıştım. YouTube'dan bir video izleyip 2 dosyanın adını flash_all_except_storage olarak değiştirmiştim. Mi flash tooldaki hata bu işlemi yapınca düzeldi ama şimdiki android şifresi hatasını bu yüzden mi alıyorum?
Oturum açtığınız başka cihazlar var mı?
Varsa onların şifresini deneyebilir misiniz?

Oyla:

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturum açtığınız başka cihazlar var mı?
Varsa onların şifresini deneyebilir misiniz?
50 şifre denedim sonuncusunda şifreyi girmek için telefonu kapatıp tekrar açın dedi. Kapatıp açtım aynı şifreyi girdim şifre yanlış diyor hocam.

Oyla:

Abdullah Aydoğan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 8
Konular
4
Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın ve karşınıza çıkan ekrandan Wipe Data seçeneğini seçin. Bu ekranda dokunmatik çalışmaz. Ses tuşlarıyla seçenekler arası geçiş yapılır, güç tuşuyla seçenek onaylanır.

Format atarak sorun çözülebilir. Yine de Android şifresi isterse farklı bir ROM flaşlayın.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
mi hesabı şifrenizi girmeniz gerekiyor. çözülmüyorsa mi flash ile yeniden rom atın Flash All ile romu atmanız gerek except storage yapmayın.

Oyla:
Üst Alt