- Adım
- Cavid
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 0
Merhaba. Bu romda full türkçe varmı? Yani sistem dili özelleştirme dili Türkçe oluyormu?
Sistem dili Türkçe, özelleştirme kısmında ingilizceler varMerhaba. Bu romda full türkçe varmı? Yani sistem dili özelleştirme dili Türkçe oluyormu?
Hangi firmware'i kullandın kurulum sırasında?Rom güzel 2 gündür kullanıyorum akıcı.Bende sorun var donuyor anlık kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Sebebini bilen var mı?
Ekstra fw kurmadım eu romun son sürümü yüklü iken geçtim o yüzden gerek yok diye düşündüm.Hangisini kurmalıyım?Hangi firmware'i kullandın kurulum sırasında?
Öncelikle haftalık xiaomi.eu'da isen global stable 12.0.7.0 veya global china 12.1.2.0'ı kur ve bir kez telefonu aç. Ardından recovery geçip format data yapıp tekrar recovery'ye restart at. Advanced wipe'daki herşeyi seçip wipela. Başta yazdıklarımdan hangisini kurduysan onun firmwareini, xiaomi firmware updaterdan indir ve onla birlikte evox rom dosyasını telefona at ve ilk firmware ile kuruluma başla. Ben bu romu zamanında 12.0.7.0. ile kurduğumda play storeda kitaplıktan uygulamarı yüklerken, yükleye bastığımda uygulama kendini kapatıyordu veya kitaplık sayfası baştan açılıyordu. 12.1.2.0 ile kurdum öyle bir sorun yaşamadım. EvoX 12.0.7.0 ile kurmanı tavsiye ediyor onuda belirteyim.Ekstra fw kurmadım eu romun son sürümü yüklü iken geçtim o yüzden gerek yok diye düşündüm.Hangisini kurmalıyım?
Magiskten fullscreen immersive gesture modülünü indirip kaldırabilirsinKlavye alt boşluğunu nasıl kaldırabiliriz. Bilgisi olan varmı