Çözüldü Android System WebView yüklenmiyor?

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Havoc 4.16
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Bir uygulama yükledim ancak çalışması için webwiev gerektiği yazıyor ben de APK bulup kurdum daha doğrusu kuramadım :'))
F-Droid içinde bromite System WebView var ama yüklemedi. Google webwiev de yüklemedi. Ben bunu nasıl çözerim? Sorunun ne olduğunu da anlamadım....

Çözüm
Dediklerinizi denedim olmadı ben de şöyle bir yol izledim:
Google Webwiev indireyim derken alt yazıda sitede bir kütüphane olması gerektiği yazıyordu (trichrome gibi bir şey adı) onu kurdum ardından Google Webwiev'i kurdum ve uygulamayı açmayı denedim. Oldu.. kütüphane kaynaklı mi emin değilim ama sorunu yaşayan olursa diye ekledim buraya 🙏🙏

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Merhabalar. Bir uygulama yükledim ancak çalışması için webwiev gerektiği yazıyor ben de APK bulup kurdum daha doğrusu kuramadım :'))
F-Droid içinde bromite System WebView var ama yüklemedi. Google webwiev de yüklemedi. Ben bunu nasıl çözerim? Sorunun ne olduğunu da anlamadım....
Önce android system wievi uygulamalar kısmından varsa tüm updateleri kaldırip on belleği sil cihazı yeniden başlatıp tekrardan indir veya güncelleme yapın sorunsuz update yapar

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Bromite'i neden yüklemediğini bilmiyorum ama. Google'ın webview'in çalışması için gApps'ın yüklü olması gerekiyor. Kullandığınız rom'un gApps'lı türevi var. Onu yükleyip deneyebilirsiniz. Ya da geliştirici seçeneklerinde şu an yüklü bir webview uygulaması var mı kontrol edip seçebilirsiniz.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerinizi denedim olmadı ben de şöyle bir yol izledim:
Google Webwiev indireyim derken alt yazıda sitede bir kütüphane olması gerektiği yazıyordu (trichrome gibi bir şey adı) onu kurdum ardından Google Webwiev'i kurdum ve uygulamayı açmayı denedim. Oldu.. kütüphane kaynaklı mi emin değilim ama sorunu yaşayan olursa diye ekledim buraya 🙏🙏

Oyla: Çözüm

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
10 t varken rom değişikliği yaptıkça bir çok kez android wiev sorununu çok yaşadım.
Genelde sorunu yaşadığınız zaman Chrome uygulamasını indirmez veya update yapmaz android wiev güncellendigi an Chrome sorunsuz iner bir çok kez yaşadım genelde yukarda bahsettiğim gibi sorunu astım her seferinde ama sizde ayrı bir şekilde yolunu bulmuşsunuz sorununuz çözülmüş önemli olan odur 😅

Oyla:
Üst Alt