Hangi romu kullanıyorsunuz hocam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.birde bu şekilde bakın hocam önbellek verilerinide temizledim
Kurulumdan sonra cihazı sıfırladınız mı hocam hiç?global rom hocam mıuı 11
dün fabrika ayarlarına dönderdim hocam bu sorun için fabrika ayarlarına döndermeden öncede hala böyleydiKurulumdan sonra cihazı sıfırladınız mı hocam hiç?
Hocam cihazı sıfırlarken mümkünse wipe yöntemiyle sıfırlayın (Stock recoveryde de mümkün) ve temiz kurulum yapın. Henüz uygulama önbellekleri yeni temizlendiğinden sorunun çözülüp çözülmediği netleşmez, biraz gözlemlemek gerekir.dün fabrika ayarlarına dönderdim hocam bu sorun için fabrika ayarlarına döndermeden öncede hala böyleydi
Tamam hocam birazdan sıfırlıycam wipe yöntemiyle ve temiz kurulum yapicam ve hocam kac olması gerekli yani android sistemi pil kullanımınınHocam cihazı sıfırlarken mümkünse wipe yöntemiyle sıfırlayın (Stock recoveryde de mümkün) ve temiz kurulum yapın. Henüz uygulama önbellekleri yeni temizlendiğinden sorunun çözülüp çözülmediği netleşmez, biraz gözlemlemek gerekir.
Cihazda ki uygulama sayısına ve cihaz kullanım alışkanlıklarınıza göre değişir hocam. Bende android sistemi %3.3 lük bir enerji harcarken google play hizmetleri %48 lik enerji harcaması yapıyor.Tamam hocam birazdan sıfırlıycam wipe yöntemiyle ve temiz kurulum yapicam ve hocam kac olması gerekli yani android sistemi pil kullanımının