- Adım
- Tayfun
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 2
Wifi'ye bağlıyken şebekeyi 2G ye alırsanız düşer sanırım.Şu hücre beklemeye çözüm bulacak yok mu
Bunun otomatik bir ayarı vardı hangi menüdeydi hatırlayamadım amaWifi'ye bağlıyken şebekeyi 2G ye alırsanız düşer sanırım.
Bir ay değil bir yılda geçse hep aynı kalacak maalesef Android sistem ve play hizmetler sürekli böyle batarya sömürür. Global romlarda da böyle costum romlarda da. Şahsım adına ben aksini görmedim.Bir kaç güne herhalde kendine gelecektir. Yeni aldım diye ayarlar, yüklemeler yapıyor diye sanırım arkadaşın dediği gibi.
Masik rom'larda filan var hocam genelde bağlantı/paylaşım da oluyor. Global romlarda yok diye biliyorum.Bunun otomatik bir ayarı vardı hangi menüdeydi hatırlayamadım ama
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun bir ayarı yok costum romlar da böyle bir özellik var misal masik rom da akıllı Ağ modu var. Oradan yapılıyor ama global romlarda kendin sürekli el ile yapman gerek.Bunun otomatik bir ayarı vardı hangi menüdeydi hatırlayamadım ama
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hücre beklemenin düşmesini istiyor isen costum romlara bak. Masik rom da var mesela akıllı Ağ modu bunu ayarlayınca neredeyse yarı yarıya fark eder. En az %30 diyebilirim. Kullandım çok faydası var.Benim telefonda en çok hücre bekleme harcıyor. Maşallah %35 altına düştüğünü görmedim. Hard reset fabrika ayarları hepsini denedim. Valla sizinkiler daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin telefon 128lik mi birde çin malı mı rus malı mı