Yardım Android sistemi %20-25

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Arkadaşlar selam. Cihazı şarja koymadan pil kullanımına baktığım zaman android sistemi bölümü yüzde 20-25 oluyor. Sanırım geceden sabaha kadar ki yüzde 10 a yakın şarj tüketimi de bu yüzden oluyor. Cihazım mi 9 t Xiaomi Türkiye Garantili. MIUI sürümü: 11.0.5 garantiyi bozmadan bu sorunu nasıl çözebliriz

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Huawei Ler işine yarar mı acaba bu konuda

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Arkadaşlar selam. Cihazı şarja koymadan pil kullanımına baktığım zaman android sistemi bölümü yüzde 20-25 oluyor. Sanırım geceden sabaha kadar ki yüzde 10 a yakın şarj tüketimi de bu yüzden oluyor. Cihazım mi 9 t Xiaomi Türkiye Garantili. MIUI sürümü: 11.0.5 garantiyi bozmadan bu sorunu nasıl çözebliriz
Hocam güncelleme yaparsanız telefona sürümün oturması için hard reset atmanız gerekiyor ki miui 11 sürümünde böyle hatalar çok oldu o yüzden bende telefonun bl kilidini açıp miui 10 sürümüne döndürmüştüm

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Hocam güncelleme yaparsanız telefona sürümün oturması için hard reset atmanız gerekiyor ki miui 11 sürümünde böyle hatalar çok oldu o yüzden bende telefonun bl kilidini açıp miui 10 sürümüne döndürmüştüm
Hocam teşekkürler cevap için. Evet hard reset yaptım. Bakalım

Oyla:
Üst Alt