Yardım Android sistemi %20-25

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Arkadaşlar selam. Cihazı şarja koymadan pil kullanımına baktığım zaman android sistemi bölümü yüzde 20-25 oluyor. Sanırım geceden sabaha kadar ki yüzde 10 a yakın şarj tüketimi de bu yüzden oluyor. Cihazım mi 9 t Xiaomi Türkiye Garantili. MIUI sürümü: 11.0.5 garantiyi bozmadan bu sorunu nasıl çözebliriz

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yedek alıp PC'ye (Resim,müzik,video vs) videoda ki yöntemi deneyin ve minimum 1 hafta ,ideal 15 gün, stabil 1 ay kullandıktan sonra pil/batarya performans vermeye başlar...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında hard reset yaptım yaklaşık üç gün önce o zaman ben kullanmaya devam edeyim sorun devam ederse tekrar yazarım teşekkür ederim

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Arkadaşlar selam. Cihazı şarja koymadan pil kullanımına baktığım zaman android sistemi bölümü yüzde 20-25 oluyor. Sanırım geceden sabaha kadar ki yüzde 10 a yakın şarj tüketimi de bu yüzden oluyor. Cihazım mi 9 t Xiaomi Türkiye Garantili. MIUI sürümü: 11.0.5 garantiyi bozmadan bu sorunu nasıl çözebliriz

boşver takılma böyle şeylere herkes aynı şekilde çalışıyor şu an. Bende ilk güncelleme gelince takılmıştım buna sonra alıştım. :) O yüzden hiç uğraşma

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Telefon yeni ya hocam didik didik araştırıyorum şu sıralar

Oyla:

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
boşver takılma böyle şeylere herkes aynı şekilde çalışıyor şu an. Bende ilk güncelleme gelince takılmıştım buna sonra alıştım. :) O yüzden hiç uğraşma
Hocam redmi note 6 pro da miui 11 e geçişimi görecektiniz haha-- haha-- Telefon ilk başta hiç kullanılamıyordu 3310 daha stabil di sonradan güncelleme oturmuştu

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Hocam redmi note 6 pro da miui 11 e geçişimi görecektiniz haha-- haha-- Telefon ilk başta hiç kullanılamıyordu 3310 daha stabil di sonradan güncelleme oturmuştu
Ben şanslıyım o zaman. Gülen emojiler atmıştım ama görünmemiş :D

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Telefon yeni ya hocam didik didik araştırıyorum şu sıralar

o zaman instagrama video ekleyince hem video kalitesi düşecek hem de videolarda sesleri çok güzel almıyor beğenmiyorum kontrol ettim 96 kpbs kayıt alıyor video kayıtlarda sesleri . 128 -160 - 192 veya 256 kpbs mümkün mü acaba buna bak derim benim gibi bunlara takılacaksın belli bir noktadan sonra .

Oyla:

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Peki siz bunların çözümlerini bulabildiniz mi ? Ben de zaten günlerdir sorunlarla karşılaşıp çöze çöze devam ediyorum. Güneş ışığı kasması ve ara yüz takılmaları bu problemlerle karşılaşıp çözdüm. Titreşim sorunları oldu falan bakalım sırada ne var :D

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Peki siz bunların çözümlerini bulabildiniz mi ? Ben de zaten günlerdir sorunlarla karşılaşıp çöze çöze devam ediyorum. Güneş ışığı kasması ve ara yüz takılmaları bu problemlerle karşılaşıp çözdüm. Titreşim sorunları oldu falan bakalım sırada ne var :D
Hayır tabi ki benim tek sorunum arayuz evet son android 10 ile biraz kasıyor. Video çekip instgram yüklemede çözümsüz ya instgramin ya da muiu bunun üzerine çalışıp stabil bir sürüm oluşturması lazım anca o zaman çözülür gibi :) şu kamerayı 96 kpbs sesi alması acayip sinir bozucu bu yüzden farklı bir telefon almayı bile düşünüyorum iPhone can diyrcegim fakat o kadar para vermem bir tepefona :) o yüzden alternatiflerine bakıyorum LG ler çok kafamı çeliyor şu sıralar

Oyla:
Üst Alt