- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Meslek
- Personal trainer
- Konular
- 53
Hocam aynı Endonezya rom gibi yükleniyor mı flash'tan. Sadece Endonezya rom yerine EEA rom yukleyeceksinizHocam nasıl geçtiniz acaba yardımcı olur musunuz? Bunun için bir konu var mı şuan bende global android 10 v11.0.1 versiyonundayım. EEA Android 9'a geçicem bende
Peki android 9 olarak mı kullanayım 10 olarak mı?Hocam aynı Endonezya rom gibi yükleniyor mı flash'tan. Sadece Endonezya rom yerine EEA rom yukleyeceksiniz
Gerçek pil tasarrufu istiyor iseniz Endonezya deodex yükleyin
Android 9'un pil performansını bilmiyorum. Konusuna yazın illa biri söyler. Ben android 10 kullanıyorum 24 saat süre alıyorumPeki android 9 olarak mı kullanayım 10 olarak mı?
Tamam hocam yazdım sağolunAndroid 9'un pil performansını bilmiyorum. Konusuna yazın illa biri söyler. Ben android 10 kullanıyorum 24 saat süre alıyorum
Geçin hocam ilk önce TWRP yükleyin sonra romu flashlayin. Cihazınızın android 10 olduğuna emin olunTamam hocam yazdım sağolunArtık canımı sıkmaya başladı zaten global sürümü şarj dayanmıyor ya durduğu yerde deli gibi şarjı gidiyor pil sağlığıda yerinde halbuki kontrol ettiğimde.