- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Meslek
- Personal trainer
- Konular
- 53
Custom rom tercih edebilirsiniz mesela Eu rom Miroom MasikBende Google Play services inanılmaz şarj yiyor %30 lara %40 lara çıkıyor ne yaptıysam çözemedim telefonu sıfırladım yine aynı.
Redmi Note 7 Global Rom kullanıyorum (11.0.5.0) Ve sadece mobil veride bu sorunu yaşıyorum Wi-Fi bağlıyken bu kadar yemiyor.
EEA Rom da bu sıkıntı varmı arkadaşlar? Yoksa ona geçeceğim garanti maranti umrumda olmayacak bu durum canımı sıkıyor
Custom rom tercih edebilirsiniz mesela Eu rom Miroom Masik
Global romdan başka bir roma geçip bl kilit kapatırsanız cihazınız brick olur hocam zaten bl kilit açacaksanız en mantıklısı custom romHocam custom rom olayına pek girmek istemiyorum cihaz garantili olduğu için MiFlash ile atmak istiyorum EEAkurmak için sanırım sadece BL kilidinin açık olması gerekiyor, başka bir gereklilik var mı acaba? Bir de MiFlash ile EEA kurduktan sonra BL yi kapatırsam sorun yaşar mıyım?
Bilgim yok diğer konularada göz attım ama malesef bi çözüm yok telefonu çok kullanmayınca ön plana çıkıyormuş yazılan buBende Google Play services inanılmaz şarj yiyor %30 lara %40 lara çıkıyor ne yaptıysam çözemedim telefonu sıfırladım yine aynı.
Redmi Note 7 Global Rom kullanıyorum (11.0.5.0) Ve sadece mobil veride bu sorunu yaşıyorum Wi-Fi bağlıyken bu kadar yemiyor.
EEA Rom da bu sıkıntı varmı arkadaşlar? Yoksa ona geçeceğim garanti maranti umrumda olmayacak bu durum canımı sıkıyor
Global Android 10'dan, EEA Android 9'a geçtim böyle bir sorun kalmadı hocam, 3 gün çok rahat şarj dayanıyor ve çok daha stabilBende Google Play services inanılmaz şarj yiyor %30 lara %40 lara çıkıyor ne yaptıysam çözemedim telefonu sıfırladım yine aynı.
Hocam nasıl geçtiniz acaba yardımcı olur musunuz? Bunun için bir konu var mı şuan bende global android 10 v11.0.1 versiyonundayım. EEA Android 9'a geçicem bendeGlobal Android 10'dan, EEA Android 9'a geçtim böyle bir sorun kalmadı hocam, 3 gün çok rahat şarj dayanıyor ve çok daha stabil