Galeri var elbette :) ancak çok sade bir arayüzü var.
M.OZKN Destek Ekibi Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M Cihazım Xiaomi 13 Ultra Meslek Yazılım Konum türkiye Katılım 30 Kasım 2019 Konular 535 Mesajlar 5.240 Çözümler 56 Tepkime puanı 4.642 Puanları 388 22 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 Galeri var elbette ancak çok sade bir arayüzü var.
PowerofAirx Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Burak Cihazım Mi 10T Lite Meslek Mağaza Müdürü Yaş 34 Konum İstanbul Katılım 31 Temmuz 2020 Konular 24 Mesajlar 330 Tepkime puanı 106 Puanları 58 23 Eylül 2021 #32 mustafaozkan1414' Alıntı: Galeri var elbette ancak çok sade bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla ... Sıkboğaz ediyorsam kusuruma bakmayın Ancak bu Rom'u da deneyimlemek istiyorum. EuRom ve MiuMix'den geçersem sizce tatmin olur muyum? Yoksa Buglarla dolu bir Rom mu? Açıkçası öyle bir izlenim edindim gibi.
mustafaozkan1414' Alıntı: Galeri var elbette ancak çok sade bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla ... Sıkboğaz ediyorsam kusuruma bakmayın Ancak bu Rom'u da deneyimlemek istiyorum. EuRom ve MiuMix'den geçersem sizce tatmin olur muyum? Yoksa Buglarla dolu bir Rom mu? Açıkçası öyle bir izlenim edindim gibi.