Yardım Android Rootlu Cihazda Ekran Yansıtırken Ses ve Görüntü Senkronizasyon Sorunu (Kablolu/Kablosuz)

user79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lost
Cihazım
Mi 13 T
Konular
9
Selamlar,
Android cihazımda kablolu veya kablosuz olarak bilgisayara ekran yansıtma yaparken ses ve görüntü senkronizasyonu bozuluyor. Bazen görüntü önden gidiyor, ses geriden geliyor. Benim için anlık gecikme süresinden ziyade ses ile görüntünün tamamen senkronize (eş zamanlı) gitmesi önemli.
Aynı zamanda Type-C çift çıkışlı (şarj + kulaklık) dönüştürücü aparat kullanıyorum. Bu aparat takılıyken kablolu yansıtma yapamadığım için kablosuz yansıtma çözümlerine öncelik veriyorum. Daha önce çözümü Windows'un kendi kablosuz yansıtma (Miracast) özelliği ile bulmuştum fakat bir anda onda da bilgisayara ses gitmemeye başladı.

Şu an yaşadığım temel sorun şu: Kablosuz yansıtmada veya herhangi bir ekran kaydedici açtığımda, kulaklığı telefona taktığım anda bilgisayara veya kayda ses gitmiyor; ses akışı tamamen kesiliyor ve sadece görüntü aktarılıyor. Kulaklık takılıyken hem kulaklıktan ses alıp hem de eş zamanlı olarak sesi bilgisayara/kayda göndermek istiyorum. Cihazımda root yetkisi mevcuttur.

iOS cihazlar rootsuz halde bu senkronizasyonu ve çift ses çıkışını rahatça sağlayabilirken Android tarafında kulaklık takıldığı an ses akışının kesilmesi sorununu çözecek, sistemi çift ses çıkışına (hem kulaklık hem alt yapı) zorlayacak bildiğiniz bir Magisk ses modülü, ses yönlendirme tweak'i veya özel bir yazılım var mıdır?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

HYPEROS 2.0.209.0 RUSYA ROM

Moderatör tarafında düzenlendi:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 14t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
16
viper veya ainur a bakabilirsin hocam. dual output ayarı oluyor diye hatırlıyorum denemeye değer

Üst Alt