Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomAndroid Q'ya Hazırlanın! Pixel Experince Rom [9.0]
Pixel experience android 10 alıcak ben 8.1 deyim. Problem olan şey mi account'um yok bl kilidi kapalı, orange fox yok, yükleyince uygulamaları tekrar yüklemek gerekecek. çok beğeniyorum fakat vakit kaybı bunları yapmak
Valla hazırlık ayağına stabil ROMu da mahvetmisler tek gördüğüm o. Bi uzun ekran görüntüsü olayı var, onda da uzun ekran görüntüsü ve düzenleme kısımlarında bug var, geriye bir şey kalmıyor zaten Konu için teşekkürler, takipçisiyiz. Gelişme oldukça test eder haberlesiriz redmi5plus bey
Pixel Experince 2 gün önce Android Q'ya hazırlık güncellemesi aldı.
(Neredeyse tüm Xiaomi cihazlar için var herkese öneririm)
Yeniliklerden alıntı; Kaynak kodu yeniden düzenlendi ve temizlendi,
bu, Android 10'un ortaya çıkmasını ve mevcut temelde birkaç iyileştirmeyi kolaylaştıracak.
Ağustos güvenlik yaması
Ambient play iyileştirildi
Google uygulamaları güncellendi
Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri.
siteden Redmi 5 Plus için CAF versiyonu kaldırıldı.
yeni bir versiyon eklendi PLUS
Plus yeniliklerinden alıntı;
Uzun ekran görüntüleri için destek eklendi
Sistem dahili ses kaydı için çerçeve desteği eklendi (Kullanıcı arayüzünün henüz mevcut olmadığını unutmayın. Tüm Plus sürüm kullanıcıları için Play Store'da bir güncelleme yakında yayınlanacaktır.)
Geliştirilmiş tema
Geçtiğimiz sürümlerde, aksaklıklar ve uyumsuzluklar nedeniyle çoklu kullanıcı özelliği devre dışı bırakılmıştır. Bir sonraki kurulumlardan başlayarak, build.prop dosyasını aşağıdaki özelliklerle düzenleyerek çoklu kullanıcının etkinleştirilmesi mümkün olacaktır:
Benim yorumum,Ekran görüntülerim,indirme linki, blog sayfası.
2 versiyonuda denedim plus versiyonunda sadece uzun ss alma olayı ve ses kaydı var diğerleri yok zamanla gelecek deniyor zaten. kuracaksanız normali kurun adı belli olsun plus'ın sadece ismi plus.
normal versiyonda miui ses,kulaklık seçme olayı kaldırılmış.
yüz kilidi açılınca kilit ekranında kalıyosunuz onu ayarlardan direkt açılsın diye seçebiliyordunuz o kaldırılmış.
camera2.api kaldırılmış. (xda da var 50 kb rom flashlar gibi flashlayın ardından google camera apk kurun)
romda magisk yok ben kurdum.
pixel launcher güncellenmiş.
google play güncel görünüm almış.
kurmanızı öneririm redmi 5 plus için son derece stabil (globe romdan daha stabil) bi rom.
ekran kalitesi daha fazla (evet yazılım ile ekran kalitesi artmış)
batarya mi romlara göre aynı.
Ekran görüntüleri ektedir.
(ekran kalitesini anlamanız açısından iphone 7 ile çektim fotoğrafları. wp den kendime atıp kendimden pc ye pc den hızlı resime upload ettim kalite düşmüş olabilir.)
vince için indirme linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rom anasayfası;
blog;
Hocam şuan bende plus sürümü yüklü,siz normal sürümü mü öneriyorsunuz ?
Ayrıca sizden ricam yüklediğiniz magisk ve gcam sürümü ekleyebilir misiniz ? Bilgi için teşekkürler.
Gelmiş geçmiş en iyi aosp rom budur herhalde. Adamların yaptığı güzelliklerin haddi hesabı yok. Sırf şarj yüzdesini batarya içinde seçtiğimizde bataryanın geniş hale gelmesi bile muazzam. Android 10 ile X - Bar da gelecek ve Miui gestures özlemi bitecek. Android 10 çıktıktan sonra ben de bu roma geçebilirim, kendi cihazımda.
Gelmiş geçmiş en iyi aosp rom budur herhalde. Adamların yaptığı güzelliklerin haddi hesabı yok. Sırf şarj yüzdesini batarya içinde seçtiğimizde bataryanın geniş hale gelmesi bile muazzam. Android 10 ile X - Bar da gelecek ve Miui gestures özlemi bitecek. Android 10 çıktıktan sonra ben de bu roma geçebilirim, kendi cihazımda.
Bugün yükledim gayet memnunum ses sistemi daha da güzel olmuş gibi geldi. Ekran kalitesi biraz daha artmış pixseller daha yüksekmiş gibi gözüküyor. Takılma donma yok şu an için tek sorunum bilgisayara bağladığımda mtp oluyor ve dosyalar gözükmüyor.
Bugün yükledim gayet memnunum ses sistemi daha da güzel olmuş gibi geldi. Ekran kalitesi biraz daha artmış pixseller daha yüksekmiş gibi gözüküyor. Takılma donma yok şu an için tek sorunum bilgisayara bağladığımda mtp oluyor ve dosyalar gözükmüyor.