- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 10
başka twrp de yükledim yine aynı. Sürümü en son sürüme güncellemştim 10.3.2.0 hocam. Onunla alakalı olabilir mi??
Hocam sadece twrp yükleyince mi bu sorunu yaşadınız farklı bir işlem yaptınız mı ?başka twrp de yükledim yine aynı. Sürümü en son sürümdü 10.3.2.0 hocam. Onunla alakalı olabilir mi??
teamviever var mı hocam ?sadece twrp hocam. Diğer, cevaplara kapatılan konudaki twrp yükleme aracıyla yükledim. rebooting yazdı en son. mi logosu geldi bekledi bekledi sonra logo gitti.
Hocam, Haftaya BL kilidim açılacak, Lütfen sizden ricamız, Mi 9T Pro 10.3.2.0 MIXM Globalde, bende sizin paylaştığınız TWRP kurmayı düşünüyorum ama bir BUG varsa arkadaşın telefonuna inceleyerek, gerekli güncellemeyi yapmanızı bekliyoruz... İyi çalışmalar...kurup bilgileri ÖM'den gönderin
Bugün halledeceğim.Hocam, Haftaya BL kilidim açılacak, Lütfen sizden ricamız, Mi 9T Pro 10.3.2.0 MIXM Globalde, bende sizin paylaştığınız TWRP kurmayı düşünüyorum ama bir BUG varsa arkadaşın telefonuna inceleyerek, gerekli güncellemeyi yapmanızı bekliyoruz... İyi çalışmalar...