- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
DFE - Magisk yükleyip deneyebilirsiniz.Yok mudur bir çözüm?
DFE - Magisk yükleyip deneyebilirsiniz.Yok mudur bir çözüm?
Romu galiba Vietnamlı bir geliştirici editlemiş pek bilgi yok Vietnam Facebook grubunda paylaşılmış Jarvis Vietnam diye...Masik 13.3 Pro Rebuild By Jarvis
Miui Weekly Base EU For Raphael (Mi9TPro-K20p)
Changelog:
+ Add SuperWallpaper again
+ Add YouTube V15
+ Delete AVB 2 & Set Permissive Kernel
+ Upgrade GPU
+ Add Thermals performance
+ Add Power Menu 6 Keys
=> Just remember, there are some other miscellaneous things
Evet kurdum ve kullanıyorum. Bence güzel olmuş. Kernelden mi bilmem pil performansı daha iyi gibi. Ama doğru bilgi için birkaç gün kullanmak lazım.Romu galiba Vietnamlı bir geliştirici editlemiş pek bilgi yok Vietnam Facebook grubunda paylaşılmış Jarvis Vietnam diye...
acarjudge hocam siz kurdunuz mu?
Hocam rica etsem çekirdek sürümünün ve gpu versiyonunun bilgisini paylaşabilir misiniz? Ben şuan 13.3 kullanıyorum karşılaştıralım.Evet kurdum ve kullanıyorum. Bence güzel olmuş. Kernelden mi bilmem pil performansı daha iyi gibi. Ama doğru bilgi için birkaç gün kullanmak lazım.
Bu romun konuyla alakası olmadığı için buraya eklemedim.Masik üzerine repack yapılmış.Vietnam ve ingilizce dil mevcut diye biliyorum.Yanlış biliyor da olabilirim.İsterseniz ayrı bir konu olarak açabilirsiniz.Burada karışıklık olmaması için linki kaldıralım hocam.Masik 13.3 Pro Rebuild By Jarvis
Miui Weekly Base EU For Raphael (Mi9TPro-K20p)
Changelog:
+ Add SuperWallpaper again
+ Add YouTube V15
+ Delete AVB 2 & Set Permissive Kernel
+ Upgrade GPU
+ Add Thermals performance
+ Add Power Menu 6 Keys
=> Just remember, there are some other miscellaneous things
Link:
Ben kullanıyorum, Türkçe dil mevcut. Yönetici kaldırmak isterse kaldırsın. Kusura bakmayın konuyu tasiyamam. Benim amacım yardımlaşmak. Rom aynı rom. Sadece biraz editlenmis. Bu yüzden taşımaya gerek görmüyorum. Romlar arasında görsel olarak fark yok. Çekirdek sürümü ayni. Belki ayarlarında bir değişiklik yapılmış olabilir. Resimleri gönderiyorum. Antutu testi de birazcık daha iyi. Kayda değer fark yok.Bu romun konuyla alakası olmadığı için buraya eklemedim.Masik üzerine repack yapılmış.Vietnam ve ingilizce dil mevcut diye biliyorum.Yanlış biliyor da olabilirim.İsterseniz ayrı bir konu olarak açabilirsiniz.Burada karışıklık olmaması için linki kaldıralım hocam.
Estağfurullah hocam ne kusuru.Bu forumda hepimizin amacı yardımlaşmak.Konuyu açan benim,araya repack lı link koyduğunuz için isterseniz eğer ayrı bir konu olarak açabilirsiniz yazdım.Açma zorunluluğunuz yok tabiki.Kullanan arkadaşlar beğenip konu olarak açabilir,yükleme fırsatı bulabilirsem bende açarım.İyi forumlar.Ben kullanıyorum, Türkçe dil mevcut. Yönetici kaldırmak isterse kaldırsın. Kusura bakmayın konuyu tasiyamam. Benim amacım yardımlaşmak. Rom aynı rom. Sadece biraz editlenmis. Bu yüzden taşımaya gerek görmüyorum. Romlar arasında görsel olarak fark yok. Çekirdek sürümü ayni. Belki ayarlarında bir değişiklik yapılmış olabilir. Resimleri gönderiyorum. Antutu testi de birazcık daha iyi. Kayda değer fark yok.