Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

Arcat17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi5
Konular
0
Değişik bir problem hocam ilk defa karşılaşıyorum. Sadece cebimdeyken kapanıyor deseydiniz bir anlam verebilirdim ama yeniden başlaması bir acayip... Olurda çözüm bulursanız paylaşıp bizleride bilgilendirmeniz çok iyi olur. Birde isterseniz hiçbir şey silmeden Romu yeniden flaşlayıp gözlemleyin, bende de bir problemden dolayı bazı uygulamalar hata verip sapıtıyordu yeniden romu flaşlamam işe yaramıştı.

Aslında bu romdan önce de aynı sorun vardı. 1-2 rom deneyip buna geçince cozulmustu sorunum. Lakin geçen hafta tekrar başladı ve günde 6-7 kere kapanıp açılıyor.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Aslında bu romdan önce de aynı sorun vardı. 1-2 rom deneyip buna geçince cozulmustu sorunum. Lakin geçen hafta tekrar başladı ve günde 6-7 kere kapanıp açılıyor.
Hocam Temiz kurulum yapıp denediniz mi? Hatta isterseniz şuan Miui12 Revos 20.6.10 sürümünü kullanıyorum pek hataya rastlamadım pilde fena değil. Kurulum yaparken format data / reboot recovery / 5 wipe (Vendorda seçilecek) sonrasında Romu flaşlayıp bir deneyimleyin...

Arcat17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi5
Konular
0
Hocam Temiz kurulum yapıp denediniz mi? Hatta isterseniz şuan Miui12 Revos 20.6.10 sürümünü kullanıyorum pek hataya rastlamadım pilde fena değil. Kurulum yaparken format data / reboot recovery / 5 wipe (Vendorda seçilecek) sonrasında Romu flaşlayıp bir deneyimleyin...

Format data + 4 wipe ile kurdum romları hep. Kendi orijinal tonundan bu hata yüzünden çıkmıştım 3 rom değiştirdim hep benle beraber geldi bu hata:) vendor u hiç yapmamistim ama. Hazır sokağa çıkma yasağı da varken cumartesi bir de öyle denerim:) Teşekkür ederim hocam.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Format data + 4 wipe ile kurdum romları hep. Kendi orijinal tonundan bu hata yüzünden çıkmıştım 3 rom değiştirdim hep benle beraber geldi bu hata:) vendor u hiç yapmamistim ama. Hazır sokağa çıkma yasağı da varken cumartesi bir de öyle denerim:) Teşekkür ederim hocam.
Ne demek hocam rica ederim. Umarım sorununuz çözülür.

Fztfth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Masik 13.0 yüklü telefonumda 13.3 u yüklerken dalvik ve cache wipe yapıp yukledim. Telefonu restart yapınca twrp ye dönüyor. Ne yapmak gerekiyor?

ssfurkanss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Okcu
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Bende aynı problemi 13.1 de yaşadım. Geri 13'e dönmek zorunda kaldım. Şimdi 13.3' yüklemeye çalışacağım ancak twrp yerine orange foxla deneyeceğim. Maalesef yine olmadı. 13.3 ' e direk geçebilen oldu mu ?

Son düzenleme:

Muharrem3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
K20Pro
Konular
0
Full wipe yaptım olmadı. En son TWRP ile format data yes yaptım oldu. 13.3 yüklendi.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

madcyler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihat
Cihazım
MI6
Konular
0
Arkadaşlar miui 12 de WhatsApp listem bazen isimler bazen sadece numara şeklinde görüntüleniyor sebebini bilen varmi? Teşekkürler.

garezine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Arkadaşlar miui 12 de WhatsApp listem bazen isimler bazen sadece numara şeklinde görüntüleniyor sebebini bilen varmi? Teşekkürler.

İzinlerden kişileri okuma ve düzeltme her zaman yapman lazım

Fztfth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2