- Adım
- Eren
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 0
12.2 kullanıyorum hocam. Belki de beta sürüm diye böyledirHocam MasikX 11.3 mü kullanıyorsunuz?
12.2 kullanıyorum hocam. Belki de beta sürüm diye böyledirHocam MasikX 11.3 mü kullanıyorsunuz?
Hocam Miui12 kullanmayın bence dert sahibi eder adamı. Ben nerdeyse ilk çıktığında 4-5 farklı Romu denedim en son tekrar Miui11 e döndüm şu an MasikX 11.3 kullanıyorum dert tasa yok.12.2 kullanıyorum hocam. Belki de beta sürüm diye böyledirYalnız telefonun cepte kapanma sorunu önceden de vardı bi ona akıl erdiremedim.
Hocam Miui12 kullanmayın bence dert sahibi eder adamı. Ben nerdeyse ilk çıktığında 4-5 farklı Romu denedim en son tekrar Miui11 e döndüm şu an MasikX 11.3 kullanıyorum dert tasa yok.
Size naçizane önerim
>>MasikX 11.3
>>MiRooM 11.0.8.0
>>MiuiMix Special Edition
kullanmanız yönünde olacaktır.
Bu arada hangi Roma geçmek isterseniz temiz kurulum (format data + 4 Wipe) yapmanızı öneririm.
Eyvallah hayırlı olsun hocam.Şimdi MiRoom kurmuştum ancak ses tuşlarıyla ilgili sıkıntı bu romda da var. İlk basmada direk sesi ayarlamıyor. Masik'de bu durum yoktu şimdi 11.3'ü indirip kuracağım
Teşekkür ederim hocam.
Ekran yanıp sönmesi sistem baslatici ile alakalı bı durum sanırım hocam masik x sistem baslaticiyi Alpha sürüm olarak kullanıyordu sanırım release sürüm APK kurarak deneyebilirsiniz eğer release ise güncel APK bı üst sürüm kurup deneyebilirsiniz gene yanıp sönüyorsa parmak izini farklı bir ekran parlaklığı ayarında tanıtıp deneyiniz kalıcı bir sorun değil bazen parmak izi tanıttıktan sonra magisk kuruncada böyle bir sorun oluyordu sanirim ne eu betada nede miroom betada karşılaştım bu sorunla birde 5 wipe + format data kesin çözüm olabilircandy kernel 6.4 te yükledim pil performansını ölçmek istiyorum bakalım bir kaç güne deneyimleri paylaşırım. global romda 4,30-5 saati geçmiyor ekran süresi. tek sevmediğim yanı galeri, ayarlar gibi ana menü ikonları hareketli değil.
ayrıca şimdi farkettim şu kilit ekranındayken parmak izi ile kilidi açınca, anasayfa gelirken ekranın bi anlık sönüp yanması bug ı bu romda da var. bütün eu betalar ve miroom betalarda da vardı sırf bu yüzden custom romlardan soğuyorum
Cevap icin tesekkurler hocam yeniden globale döndüm bir sonraki rom kurulumunda dediklerinizi deniycemEkran yanıp sönmesi sistem baslatici ile alakalı bı durum sanırım hocam masik x sistem baslaticiyi Alpha sürüm olarak kullanıyordu sanırım release sürüm APK kurarak deneyebilirsiniz eğer release ise güncel APK bı üst sürüm kurup deneyebilirsiniz gene yanıp sönüyorsa parmak izini farklı bir ekran parlaklığı ayarında tanıtıp deneyiniz kalıcı bir sorun değil bazen parmak izi tanıttıktan sonra magisk kuruncada böyle bir sorun oluyordu sanirim ne eu betada nede miroom betada karşılaştım bu sorunla birde 5 wipe + format data kesin çözüm olabilir
Ekran yanıp sönmesi sistem baslatici ile alakalı bı durum sanırım hocam masik x sistem baslaticiyi Alpha sürüm olarak kullanıyordu sanırım release sürüm APK kurarak deneyebilirsiniz eğer release ise güncel APK bı üst sürüm kurup deneyebilirsiniz gene yanıp sönüyorsa parmak izini farklı bir ekran parlaklığı ayarında tanıtıp deneyiniz kalıcı bir sorun değil bazen parmak izi tanıttıktan sonra magisk kuruncada böyle bir sorun oluyordu sanirim ne eu betada nede miroom betada karşılaştım bu sorunla birde 5 wipe + format data kesin çözüm olabilir
Hocam bu kadar ayrıntılı yazmanıza ne gerek vardı anlamadım ben en temiz kurulumu söyledim zaten bilindik birşey bu ve bazen böyle durumlarda wipe gerekiyor özellikle rom değişimlerinde değil mi ?5 wipe'ye gerek yok. Format data/yes reboot-recovery deyince hafıza da var olan kullanıcı dosyaları siliniyor zaten.
Reboot -recovery den sonra wipe'ye girip hafızayı silmenin bir mantığı kalmıyor boş oluyor zaten hafıza![]()
Hocam bu kadar ayrıntılı yazmanıza ne gerek vardı anlamadım ben en temiz kurulumu söyledim zaten bilindik birşey bu ve bazen böyle durumlarda wipe gerekiyor özellikle rom değişimlerinde değil mi ?