Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Güncellemeyi orange Fox ile kurabilir miyiz 9.4 kullanıyorum ben 11 nasıl ayrıca geçmeye değer mi

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurabilirsiniz.Değer şu an en istikrarlı romlar arasında,şarj ve stabillik açısından.Temiz kurulum öneririm ayrıca.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Kurabilirsiniz.Değer şu an en istikrarlı romlar arasında,şarj ve stabillik açısından.Temiz kurulum öneririm ayrıca.

Evet aynen öyle ama hocam bi sorun var galeriden gökyüzü eklentisi ilk indiğinde çalışıyordu fakat sonrasında defalarca veri temizle yapıp tekrardan indirsemde galari durduruldu hatası aldım çalışmadı birdaha acaba herkestemi böyle yok benim devre dışı bıraktığım bazı uygulamalar yüzünden olma ihtimali varmi diye merak ediyorum eğer hala bu rom kuruksa deneyebilir misiniz

Taner__06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner ÜRÜN
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Fırıncı
Konular
6
Aynen öyle Gerekli ayarlar yapılınca sorun olmuyor mesela bu uygulama dolu bı rom EEA 11.0.5.0 masik ile aralarında 50 uygulama farklı ile geliyor ama yaptığım ayarlar sonucu :):)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu ekran goruntuleri Masik Romamı ait?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Evet aynen öyle ama hocam bi sorun var galeriden gökyüzü eklentisi ilk indiğinde çalışıyordu fakat sonrasında defalarca veri temizle yapıp tekrardan indirsemde galari durduruldu hatası aldım çalışmadı birdaha acaba herkestemi böyle yok benim devre dışı bıraktığım bazı uygulamalar yüzünden olma ihtimali varmi diye merak ediyorum eğer hala bu rom kuruksa deneyebilir misiniz
İki türlüde olabilir hocam.Şu an Mi Globe son stabildeyim memnunum Tekrar yüklerim mutlaka nasıl olsa haftalık güncelleme vermiyorlar artık.Yüklediğimde kontrol edip yazarım buraya.

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Gökyüzü eklentisi nedir hocam anlamadım ben dün yükledim on numara şu an bir sorun yok diyebilirim bilmediğim bir ayar mi acaba :D

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Bu ekran goruntuleri Masik Romamı ait?
Global Avrupa EEA rom hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gökyüzü eklentisi nedir hocam anlamadım ben dün yükledim on numara şu an bir sorun yok diyebilirim bilmediğim bir ayar mi acaba :D
Bu eklentiyi ilk cektigimde çalıştı fakat sonrasında galeri durduruldu hatası veriyor düzenle filtre yapıp portre moduna tıklayıncada atıyor galeriden, hangi sürümü denediysem olmadı acaba hangi uygulamalarla bağlantısı var çoğu şeyi devre dışı bıraktığım için olabilir mi diye düşünüyorum miroom tabanlı bı rom miroomun eski sürümlerinde de bu hatayı veriyordu büyük ihtimalle eski taban kullandilar

İki türlüde olabilir hocam.Şu an Mi Globe son stabildeyim memnunum Tekrar yüklerim mutlaka nasıl olsa haftalık güncelleme vermiyorlar artık.Yüklediğimde kontrol edip yazarım buraya.

Hocam size bı sorum daha olacak yeni bir rom keşfettim skymi 20.3.27 raphael raphael yazarsanız çıkar çince bir rom candy kerneli yapanlarin romu sanırım en son bugün 20.3.27 sürümünü yapmışlar romda sistem uygulamaları devre dışı bırakmaktan ziyade komple silme gibi özellikler var yazmışlar eskiden jbarth ile Türkçe yama yapılıyordu ama MIUI surumleri eski bunda işe yarar mı acaba Türkçe yapabilirsek çok güzel bir rom elde etmiş olucaz :D

Son düzenleme:

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209

Bu eklentiyi ilk cektigimde çalıştı fakat sonrasında galeri durduruldu hatası veriyor düzenle filtre yapıp portre moduna tıklayıncada atıyor galeriden, hangi sürümü denediysem olmadı acaba hangi uygulamalarla bağlantısı var çoğu şeyi devre dışı bıraktığım için olabilir mi diye düşünüyorum miroom tabanlı bı rom miroomun eski sürümlerinde de bu hatayı veriyordu büyük ihtimalle eski taban kullandilar

Hocam size bı sorum daha olacak yeni bir rom keşfettim skymi 20.3.27 raphael raphael yazarsanız çıkar çince bir rom candy kerneli yapanlarin romu sanırım en son bugün 20.3.27 sürümünü yapmışlar romda sistem uygulamaları devre dışı bırakmaktan ziyade komple silme gibi özellikler var yazmışlar eskiden jbarth ile Türkçe yama yapılıyordu ama MIUI surumleri eski bunda işe yarar mı acaba Türkçe yapabilirsek çok güzel bir rom elde etmiş olucaz :D
Denedim hocam onun haricinde extra bir rom daha var.Bu romda çince ve ingilizce dil mevcut.Dil olayı çözülürse gayet güzel görünüyor.Malesef pek bilgim yok o konuda.Geliştiricilere ulaşıp görüşmek lazım.Diğer romda güzel dil sorunu yok lakin MIUI pro gibi resetleme sorunu var.Aramadan sonra resetliyor kendini.
Hatta linki bırakayım hocam.Mi room + MIUI pro karışımı.

Son düzenleme:

Jujuju

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
jjuju
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
sanırım bu roma geçicem tekrar çok istikrarlı bi romdu

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26

Hocam denedim bende sorun yok ilkkez dikkatimi çekti bu özellik güzelmiş tşk :)

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Denedim hocam onun haricinde extra bir rom daha var.Bu romda çince ve ingilizce dil mevcut.Dil olayı çözülürse gayet güzel görünüyor.Malesef pek bilgim yok o konuda.Geliştiricilere ulaşıp görüşmek lazım.Diğer romda güzel dil sorunu yok lakin MIUI pro gibi resetleme sorunu var.Aramadan sonra resetliyor kendini.
Hatta linki bırakayım hocam.Mi room + MIUI pro karışımı.

Miui proda cidden bu sorun hala varmi bugün indirdim daha kurmadım ama ... Hocam suatsari ustamız bu konuda yardımcı olur mu acaba önceden jbart ile atılan miui5 gibi sürümler yapiliyordu hazır xml dosyaları ile sanırım şuanda suatsari abi verebilir mi böyle dil paketini acaba

Hocam denedim bende sorun yok ilkkez dikkatimi çekti bu özellik güzelmiş tşk :)
Bı bende mi sorun yaratıyor bu acaba

Üst Alt