ikisinden de verim alabileceğinizi düşünmüyorum hocam tavsiyem magisk + xiaomi.euHocam batarya benim için çok önemlidir Global 11.0.2.0 mı yoksa EEa 11.0.4.0 mü önerirsiniz ekran süresi için sevgilerle.
Hocam ön kamerada ki güzelleştirme sorunu vardı en son o romda, ne kadar kapatsamda girdiğimde tekrar açılıyordu. Sizde bu sorun var mı?xiaomi euvardı 11.0.50 sarj fazla gidiyor geldiği için sildim şuan global 11.0.2.0 var deniyorum hocam
Evet bendede oluyor önemli değil benim için tabi. EEa 11.0.4.0 mü yoksa bu glo 11.2mi daha cok ekran süresi veriyor deniyorum sizde hangisi veriyordu ?Hocam ön kamerada ki güzelleştirme sorunu vardı en son o romda, ne kadar kapatsamda girdiğimde tekrar açılıyordu. Sizde bu sorun var mı?
Hocam ben baya rom denedim ama eea'yı denemedim. Yükleyin deneyin isterseniz bir zararı olmaz. 11.0.2 ne kadar ekran süresi veriyor?Evet bendede oluyor önemli değil benim için tabi. EEa 11.0.4.0 mü yoksa bu glo 11.2mi daha cok ekran süresi veriyor deniyorum sizde hangisi veriyordu ?
6 saat aldım şuan %40 şarj var hocam mi room indirdim onuda deneeyecem ancak şarj fullensin tekrar deneyecsm bu romuHocam ben baya rom denedim ama eea'yı denemedim. Yükleyin deneyin isterseniz bir zararı olmaz. 11.0.2 ne kadar ekran süresi veriyor?
6 saatte %40 bence gayet iyi bir değer, miroomu denedim ben hocam nedensizce çok beğenemedim ekran süresi daha düşük alıyordum.6 saat aldım şuan %40 şarj var hocam mi room indirdim onuda deneeyecem ancak şarj fullensin tekrar deneyecsm bu romu
Miroom bende beğenmedim eea 11.4 yükledim deniyorum siz 11.0.2 global sürüm kullanıyor iseniz sizde ne kadar ekran süresi veriyor test edin.6 saatte %40 bence gayet iyi bir değer, miroomu denedim ben hocam nedensizce çok beğenemedim ekran süresi daha düşük alıyordum.
11.0.1.0 global stabildeyim ben hocam 0.2'ye sırf ön kamera için geçmiyorum. Eğer siz eeadan memnun kalırsanız ben o sürüme geçebilirim.Miroom bende beğenmedim eea 11.4 yükledim deniyorum siz 11.0.2 global sürüm kullanıyor iseniz sizde ne kadar ekran süresi veriyor test edin.
Bu romu bi hafta kullanıp ekran sureme bakacağım..