Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.2.0.QFKMIXM

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 128
  • Görüntüleme 18K

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Root ile, twrp ile,imei işlemi ile, güncellemenin alakası yok hocam....

İlk sayfa da verilen recovery rom dosyasını indirip twrp üzerinden (yedek alın pc'yene olur ne olmaz) kurulum yapabilirsiniz...
Güncelleme sonrası twrp ekranından çıkmadan magisk yükleyin ki twrp silinmesin...
Anladm hocam da esas merak ettiğim konu cihaz üzerindeki yüklü romun üstüne 2surum daha çıkmış ama guncellemelerde son surumdesiniz yeni guncelleme yok diyor. Otomatik güncelleme alamayacakmiyim artık hep twrp ile rom mu atmam gerekecek?

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Anladm hocam da esas merak ettiğim konu cihaz üzerindeki yüklü romun üstüne 2surum daha çıkmış ama guncellemelerde son surumdesiniz yeni guncelleme yok diyor. Otomatik güncelleme alamayacakmiyim artık hep twrp ile rom mu atmam gerekecek?
Twrp yüklü olduğu sürece güncelleme OTA ile yüklenmez, sadece recovery rom indirip TWRP içerisinden yüklemeniz gerekiyor. Otomatik yüklensin istiyorsanız TWRP'Yİ kaldırmanız gerekiyor.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Twrp yüklü olduğu sürece güncelleme OTA ile yüklenmez, sadece recovery rom indirip TWRP içerisinden yüklemeniz gerekiyor. Otomatik yüklensin istiyorsanız TWRP'Yİ kaldırmanız gerekiyor.
Evet merak ettigim konu buydu. Bu durumda güncelleme gelecek diye beklemenin anlamı yok. Peki şu anki yüklü programlar resimler vs gitmesini istemiyorum doğrudan twrp install dan kursam hiç wipe yapmasam app ler vs silinmeden normal güncellenmiş gibi yükleme şansı varmi yoksa düz yükleyince bootloop a mi duser

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
rom u twrp üzerinden sadece dalvik ve cache seçeneklerini seçip wipe yaptıktan sonra kurdum. twrp den çıkmadan magisk i de kurdum yeniden başlattım. hiç bir şey silinmeden sadece güncelleme yapmış gibi yüklendi. teşekkürler.

Son düzenleme:

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
rom u twrp üzerinden sadece dalvik ve cache seçeneklerini seçip wipe yaptıktan sonra kurdum. twrp den çıkmadan magisk i de kurdum yeniden başlattım. hiç bir şey silinmeden sadece güncelleme yapmış gibi yüklendi. teşekkürler.
Benim yanıt vermeme gerek kalmadan dirty Flash yaparak halletmiş siniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Hocam daha resmi site sin yayınlanmamıs merakımdan soruyorum siz nasıl temin etdiniz
bunu bende merak ettim aslında romu yayınlayıp sonra geri mi çektiler acaba. sitesinde son global sürüm 11.0.1 görünüyor:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

ayaz_ll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
miu5
Konular
4
Ben de hala 11.0.1 sürümündeyim ve güncelleme kontrolü yaptığımda bir şey gözükmüyor sanırım geri çekilmiş güncelleme

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Ben de hala 11.0.1 sürümündeyim ve güncelleme kontrolü yaptığımda bir şey gözükmüyor sanırım geri çekilmiş güncelleme
Ayarlar > Ek Ayarlar > Bölge kısmını Türkiye yerine Almanya ya da Hindistan olarak seçerek güncelleme kontrolü yapın.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Hala gelmedi güncelleme bölgeyi değişmeme rağmen de yok güncelleme

Özcan DELİKANLI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
İktisat
Konular
6
Hala gelmedi güncelleme bölgeyi değişmeme rağmen de yok güncelleme
O zaman manuel güncelleme yapın. 11.0.2.0 sürümünün recovery olanını telefona indirin.
Ekte attığım resimdeki adımları yapın. ( Tabi bu işlem için cihzınızda twrp olmadığını yani orjinal recovery olduğunu farz ediyorum )

Ekli dosyalar

• Paket Rom Yükleme.jpg
    Paket Rom Yükleme.jpg
    920,1 KB · Görüntüleme: 34
Üst Alt