Elinize sağlık hocam
Fakat ben twrp ile yükleme yaptığım da EROR diyiyor dosyayı yüklemiyor
Zip'in içinden .IMG dosyasını alıp yüklüyorum yeniden başlattığımda fasboot ekranına atıyor
Orange Fox ve Pitchblack recovery dosyaları yüklüyorum onlarda kendi açılış ekranlarında donup kalıyor
Twrp 1227 ve Twrp 3.3.0. 0423 versiyonlarını sadece telefonda çalıştırabiliyorum diğer TWRP sürümlerinde fasboot ekranına atıyor
Bir türlü çözemedim yada nerede hatta yaptığımı bulamıyorum
Defalarca okudum aslında bakacak olursak haklısınızRehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)
Ankette Oy Kullanmayı Unutmayınız ! ----------------------------------- Merhaba , Teknik inceleme için Tıklayınız , 06.02.2019 itibari ile android 9.0 desteği gelmiştir. 24.10.2019 itibari ile Andorid 10 desteği gelmiştir. 26.09.2019 itibari ile beta.da miui 11 desteği gelmiştir...forum.miuiturkiye.net
Bu konudan twrp kısmını okuyunuz , her twrp her romda çalışmamaktadır.
Defalarca okudum aslında bakacak olursak haklısınız
Ama size şöyle bir örnek vereyim Hocam android 9 beta için olan TWRP Android 8 ve Android 9 stabilde çalışıyor
Hocam birde geçmişten günümüze tüm TWRPleri indirip hep saklıyorum rom değiştirip yada güncelleme yaptığımda tekrar TWRPleri yeniden deniyorum
Ama ileride daha güzel bir twrp çıkar diye düşünüyorum
teşekkürler calıştı eline sağlıkteşekkürler işime yaradı
tool şifre istiyor ve ben goremedim,yanlış bir seyler mi yapıyorum acaba,bir de ROS MİUİ Mİ 8 SE 9.12.24 V11 9 diye bir surum gordum,hiç indiren oldu mu ?