- Adım
- sabri
- Cihazım
- m2 note
- Konular
- 0
Sorun aynen devam ediyor maalesef.Arkadaşlar yükleyen oldu mu 9.11.21 versiyonunu kameradan galeriye geçiş sorunu çözülmüş mü?
Sorun aynen devam ediyor maalesef.Arkadaşlar yükleyen oldu mu 9.11.21 versiyonunu kameradan galeriye geçiş sorunu çözülmüş mü?
Galeri sorununun, nedeni anlaşılmasına rağmen halen bunun düzeltilmemesi, sinir bozucu.Ancak Haftalık güncellemelerde büyük yenilikler her zaman olacak birşey değil.9.11.21 in getirdiği en önemli güncelleme Android kasım 2019 güvenlik patchi.Son betayi kurdum galeri sorununda değişen bir şey yok ekstra bir yenililte yok
Aynen katılıyorum. O yüzden kurdum zaten bir de 3D touch ve ss animasyonu değişmiş hoş olmuşGaleri sorununun, nedeni anlaşılmasına rağmen halen bunun düzeltilmemesi, sinir bozucu.Ancak Haftalık güncellemelerde büyük yenilikler her zaman olacak birşey değil.9.11.21 in getirdiği en önemli güncelleme Android kasım 2019 güvenlik patchi.
Hocam bana göre EU rom globalden daha akıcı çalışıyor.Beta kullanmak ise, bir çok güncellemeyi diğerlerinden daha önce alabilmek.Ama her cuma yaklaşık 2gb indirme ve kurma külfeti varArkadaslar merhaba gecmek istiyorum ama kararsizim sizce iymi bende global stabil miui 11/ gecnek istiyorum kulananlar bi soylesinler nasil gecmege degermi?
Eu da da dogru ya her guncelleme yapmak icin twrp den ve rom indirmeliyizHocam bana göre EU rom globalden daha akıcı çalışıyor.Beta kullanmak ise, bir çok güncellemeyi diğerlerinden daha önce alabilmek.Ama her cuma yaklaşık 2gb indirme ve kurma külfeti var
Hocam ve neyi akici global stabilden soyleye bilirmisinixHocam bana göre EU rom globalden daha akıcı çalışıyor.Beta kullanmak ise, bir çok güncellemeyi diğerlerinden daha önce alabilmek.Ama her cuma yaklaşık 2gb indirme ve kurma külfeti var