- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Bu rom dediğim miui çalışıyor tabiŞimdi derpfestten buna mı geçmeli yoksa havoc mu kararsız kaldım 48mp çalışıyor mu acaba bu romda
Bu rom dediğim miui çalışıyor tabiŞimdi derpfestten buna mı geçmeli yoksa havoc mu kararsız kaldım 48mp çalışıyor mu acaba bu romda
ekran süresi ne kadar paylasabilirmisinizSağol dostum.![]()
Çok seri kasma görmedimAnimasyonlarda lag var mı hala? Sırf bu yüzden Android 9'da kaldım![]()
Hocam tam olarak anlamadım sorunu?rom gerçekten çok stabil ama bir sorun var parmak izi tanımlandığında cihazı tuş kilidine alırken bildirim çubuğunun erken kapanması sorunu var insanı rahatsız ediyor bunun bir çözümü var mıdır?
Tuş kilidi butonuna basınca bildirim çubuğu önce siyahlasiyor sonra ekran kapanıyor yani ekrandan önce bildirim çubuğu kapanıyor bu bir lag benceÇok seri kasma görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tam olarak anlamadım sorunu?
Hocam temiz kurulum yaptınız mı çünkü bendede bu rom yüklü ve bende herhangi bir bug yok suanlıkTuş kilidi butonuna basınca bildirim çubuğu önce siyahlasiyor sonra ekran kapanıyor yani ekrandan önce bildirim çubuğu kapanıyor bu bir lag bence
Hocam ben 4 wipe yerine stabil romlarda format datayı öneriyorumBenim bahsettiğim bir animasyon hatası aslında tabi 4 wipe yaparak temiz kurulum yaptim o konuda sıkıntı yok hatta cozumlendi mi diye 11.0.3 sürümünu sitesinden indirip yükledim yine aynı bu durum cihaza parmak izi tanimladiktan sonra ortaya çıkan bir hata bence çünkü mi9 da da karşılaştığım bir sorundu
Dediğim gibi bende suanlık dediğiniz hata mevcut değilHocam ben 4 wipe yerine stabil romlarda format datayı öneriyorum