- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Format data yapıp dene hocam kurması lazım3.3.1-1018
Format data yapıp dene hocam kurması lazım3.3.1-1018
Yaptım yine olmadı tekrar indirip öyle denicmFormat data yapıp dene hocam kurması lazım
1012 sürümü var onu dener misin twrpninYaptım yine olmadı tekrar indirip öyle denicm
Masik 8.5 i bu trwp ile kurmusum ve diğer romlarida hiç sorun yasamamistim1012 sürümü var onu dener misin twrpnin
evet bende bu twrpyi kullandım hepMasik 8.5 i bu trwp ile kurmusum ve diğer romlarida hiç sorun yasamamistim
GPS bugu filan yok hocam tek gördüğüm bug, yüz tanıma eklerken hata oldu diyor eklenemedi diyor fakat ekliyor onun dışında sorun yok.evet bende bu twrpyi kullandım hep
son eu beta kullandınız mı? geçen hafta olsaydı gözü kapalı geçerdim ama eu bugları çözdüğü için geçsem mi diye düşündüm deGPS bugu filan yok hocam tek gördüğüm bug, yüz tanıma eklerken hata oldu diyor eklenemedi diyor fakat ekliyor onun dışında sorun yok.
Evet MiuiMix kullanıyordum onda da bug yoktu bir kaç animasyon bugu vardı onuda hızlandırarak çözdüm fakat Masik'in güzel yani klasör bulanıklılığı özelleştirme seçeneği var EU'da filan o yok ben sevmiyorum laglandırıyor telefonu.son eu beta kullandınız mı? geçen hafta olsaydı gözü kapalı geçerdim ama eu bugları çözdüğü için geçsem mi diye düşündüm de
en iyisi müsait zamanda deneyeyim ya bayadır aynı romdayım zaten 1.5-2 aydır eudayımEvet MiuiMix kullanıyordum onda da bug yoktu bir kaç animasyon bugu vardı onuda hızlandırarak çözdüm fakat Masik'in güzel yani klasör bulanıklılığı özelleştirme seçeneği var EU'da filan o yok ben sevmiyorum laglandırıyor telefonu.
Evet bende öyleydim. Deneyin hocam şimdi bi kalibrasyon yapacağım batarya %0 yapıcam.en iyisi müsait zamanda deneyeyim ya bayadır aynı romdayım zaten 1.5-2 aydır eudayım