Rom [Android Q] Mi 9 MIUI 11.2 MiuiMix 20.2.27 Beta

applefoni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
huawei
Konular
2
Ekran sürenizi atarsanız merak ettim. :)
suan deneme asamasindayim tek kelimeyle harika birtek youtube vanced kurdum digerleri sanki sisteme entegre edilmis magisk modulleri bu konunun sabitlenmesi lazim

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
suan deneme asamasindayim tek kelimeyle harika birtek youtube vanced kurdum digerleri sanki sisteme entegre edilmis magisk modulleri bu konunun sabitlenmesi lazim
Roma aşık oldunuz hocam resmen valla benide şaşırttınız sese61 hocam sizde kurun bence applefoni hocam yargı dağıttı rom hakkında. :D

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Roma aşık oldunuz hocam resmen valla benide şaşırttınız sese61 hocam sizde kurun bence applefoni hocam yargı dağıttı rom hakkında. :D
Öncelikle emegine saglik paylasmissin romu. Onun dışında araştırma yapmadan kurmam :) ama illaki kuracagim ileriki günlerde. Biraz araştırayım önce :) Yorumlar güzel ama kronik bir sorunu var mi yok mu romun 1-2 hafta kullanimla ancak belli olur.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Öncelikle emegine saglik paylasmissin romu. Onun dışında araştırma yapmadan kurmam :) ama illaki kuracagim ileriki günlerde. Biraz araştırayım önce :) Yorumlar güzel ama kronik bir sorunu var mi yok mu romun 1-2 hafta kullanimla ancak belli olur.
Teşekkür ederim hocam. Bu kadar çok düşünmeyin hocam, en kötü yedekle geri dönerseniz GSI Port rom kurmuyoruz sonuçta. :)

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Teşekkür ederim hocam. Bu kadar çok düşünmeyin hocam, en kötü yedekle geri dönerseniz GSI Port rom kurmuyoruz sonuçta. :)
Haha :) yedekleri geri yukleyince oynadigim oyunlarin oyun ici yuklemeleri ve sosyal medya uygulamalarının sifreleri de girilmiş olmuyor ama :) bunlari tekrar tekrar girmekten yoruldum vallahi. Ama deneyecegim.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Haha :) yedekleri geri yukleyince oynadigim oyunlarin oyun ici yuklemeleri ve sosyal medya uygulamalarının sifreleri de girilmiş olmuyor ama :) bunlari tekrar tekrar girmekten yoruldum vallahi. Ama deneyecegim.
Ah beni düşünün birde hocam, oyun oynayamıyorum Clash of Clans gibi kaydedilen oyunlar hariç. :D En uzun süre kaldığım romlar'dan birisiydi MMX şuan ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama tavsiye ederim. :)

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MiuiMiX nedir? Xiaomi.eu ile fark nedir? MiuiMiX, xiaomi.eu ve Çin temelli özel bir MIUI, aynı özelliklere sahip, ancak daha pürüzsüz ve daha pil dostu hale getirmek için bazı ince ayarlarla. Ayrıca önceden yüklenmiş Magisk ile birlikte gelir.

-Nasıl Kurulur?
1.TWRP ile öncelikle Wipe/Format Data yes seçeneğini kullanın.
2.Reboot recovery.
3.Advanced Wipe'dan System/Cache wipe yapın.
4. Ardından ROM dosyamızı telefona atıp kurulumu yapın.
-Nasıl Güncellenir?
1. 9.12.19 sürümüdeseniz ve yeni sürüm çıktı diyelim yeni çıkan sürümü indirin.
2. Cihaza atın ve direk kurup yeniden başlatın telefonunuz güncellenmiş olacaktır.

27 Aralık 2019(9.12.27)

mi 9 a kurabilirmiyim

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Gelecek haftasonu bir deneyeyim merak ettim ben de şarjı, eu son sürümlerde çok kötü şarjda

Üst Alt