9 lite sadece miroom beta da yaşadım bu sorunuMi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin
Format data deneyinMi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin
bende sadeec miroom da ve miuimix te yaşamıştım. stable eu kurdum çok iyi boşa beta ile uğraşmışım diyordum ama bir kaç kere aradım ulaşamadım diyen çıktı. çekmese mesaj gelir sonradan ama oda yok. eu beta kuracam . eu stabil ve miuimix te yaşamıştım bu sorunu mirrom ise son br kaç srümdr tamamen sorunlu bana göre. rom konuunda çok sıkıntı yaşayacaz bu telefonla.Mi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin
Eu betada da aynı sorun var, diğer romlar tabanda eu rom kullandığı için sıkıntı esasen eu beta romda zaten. eu beta geliştiriciler Romu kısa sureli test ediyorlarsa sorunu anlayamıyorlardır.bende sadeec miroom da ve miuimix te yaşamıştım. stable eu kurdum çok iyi boşa beta ile uğraşmışım diyordum ama bir kaç kere aradım ulaşamadım diyen çıktı. çekmese mesaj gelir sonradan ama oda yok. eu beta kuracam . eu stabil ve miuimix te yaşamıştım bu sorunu mirrom ise son br kaç srümdr tamamen sorunlu bana göre. rom konuunda çok sıkıntı yaşayacaz bu telefonla.
3 aydır eu beta kullanıyorum sorunsuz 9 lite + 3 yıldırda Mi5s te kullandım eu beta sorunsuz. Arada tabi farklı romlar denedim ama benceEu betada da aynı sorun var, diğer romlar tabanda eu rom kullandığı için sıkıntı esasen eu beta romda zaten. eu beta geliştiriciler Romu kısa sureli test ediyorlarsa sorunu anlayamıyorlardır.
son sürümde de varmı hocam ? bu akşam onu denemek istiyordum da.Eu betada da aynı sorun var, diğer romlar tabanda eu rom kullandığı için sıkıntı esasen eu beta romda zaten. eu beta geliştiriciler Romu kısa sureli test ediyorlarsa sorunu anlayamıyorlardır.
miroom un özellikleri daha fazla oluyor miuimix te öyle ama en sıkınısız sanırım eu.3 aydır eu beta kullanıyorum sorunsuz 9 lite + 3 yıldırda Mi5s te kullandım eu beta sorunsuz
Cihazlar arasında fark edebiliyor sanırım3 aydır eu beta kullanıyorum sorunsuz 9 lite + 3 yıldırda Mi5s te kullandım eu beta sorunsuz. Arada tabi farklı romlar denedim ama bence
EU BETA en iyisi