Rom [Android Q] Mi 9 Lite/CC9 MIUI 11 MiuiMix 20.2.27 Beta

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yeni sürüm çıktı arkadaşlar, link konuya eklendi.

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
bu sürümü kullanan varmı ? hata vb ? ben şu anki miroom dn çok memnunum. miuimix daha yavaş geldi batarya dostu ama. bide arama ile ilgili bug vardı .

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
Mi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Mi 9 lite cihazımda eu beta, mirom beta,miuimix beta gibi tüm eu rom tabanlı beta romlarda kilit ekranından ana sayfaya ilk geçişte simgelerin gelmemesi sorunu yaşıyorum. Bendeki sıkıntının genelmi yoksa benim cihazdan mı kaynaklı olduğu konusunda bilgi verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Stabil romlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin
9 lite sadece miroom beta da yaşadım bu sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format data deneyin
Dediğim gibi sadece miroom beta da bu sorunu yaşadım masik x ve eu beta da sorunsuz

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
bende sadeec miroom da ve miuimix te yaşamıştım. stable eu kurdum çok iyi boşa beta ile uğraşmışım diyordum ama bir kaç kere aradım ulaşamadım diyen çıktı. çekmese mesaj gelir sonradan ama oda yok. eu beta kuracam . eu stabil ve miuimix te yaşamıştım bu sorunu mirrom ise son br kaç srümdr tamamen sorunlu bana göre. rom konuunda çok sıkıntı yaşayacaz bu telefonla.

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular
5
bende sadeec miroom da ve miuimix te yaşamıştım. stable eu kurdum çok iyi boşa beta ile uğraşmışım diyordum ama bir kaç kere aradım ulaşamadım diyen çıktı. çekmese mesaj gelir sonradan ama oda yok. eu beta kuracam . eu stabil ve miuimix te yaşamıştım bu sorunu mirrom ise son br kaç srümdr tamamen sorunlu bana göre. rom konuunda çok sıkıntı yaşayacaz bu telefonla.
Eu betada da aynı sorun var, diğer romlar tabanda eu rom kullandığı için sıkıntı esasen eu beta romda zaten. eu beta geliştiriciler Romu kısa sureli test ediyorlarsa sorunu anlayamıyorlardır.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Eu betada da aynı sorun var, diğer romlar tabanda eu rom kullandığı için sıkıntı esasen eu beta romda zaten. eu beta geliştiriciler Romu kısa sureli test ediyorlarsa sorunu anlayamıyorlardır.
3 aydır eu beta kullanıyorum sorunsuz 9 lite + 3 yıldırda Mi5s te kullandım eu beta sorunsuz. Arada tabi farklı romlar denedim ama bence
EU BETA en iyisi

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
son sürümde de varmı hocam ? bu akşam onu denemek istiyordum da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 aydır eu beta kullanıyorum sorunsuz 9 lite + 3 yıldırda Mi5s te kullandım eu beta sorunsuz
miroom un özellikleri daha fazla oluyor miuimix te öyle ama en sıkınısız sanırım eu.

İsmailer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
K20pro
Meslek
Bankacı
Konular