- Adım
- sems
- Cihazım
- note3pro
- Konular
- 24
kullanan arkadaşalr eu yada miroom a göre görüşlerini sunablirler mi. bir hevesle miuimix i böyle kurdum pişman oldum açıkçası. ..
Yapamazsınız hocam, wipe lazım, root gömülü değil.Hocam eu beta kullanıyorum veri kaybetmeden direk wipe yaparak geçebilirmiyim.
Root gömülü mü geliyor?
Nerden indiriyorsunuz hocam?Çok zor hocam bu gidişle sabaha inmeyecek gibi.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 9 LİTE den yazıldı.
Hocam indiremedim. geri çektiler galiba çünkü dosya yok uyarısı veriyor her iki linkte deYapamazsınız hocam, wipe lazım, root gömülü değil.
Nerden indiriyorsunuz hocam?
hocam forumda aratın genel bilgiler var. şöyle bir rom: eu rom u makyajlayıp iyileştiriyorlar benim bildiğim kadarıyla. ben kullanıyorum. eu, miroom, miuimix kullandım. miuimix te çok bug vardı bataryası çok iyiydi ama yavaştıda bana göre en iyisi miroom. bide masikx rom var onuda çok methediyorlar deniyecem bir ara.Arkadaşlar miroom nedir bir link verebilirmisin çok iyi olduğundan bahsedilmiş denemek istiyorum
miroom diye de arıyorum bişey bulamıyorum denemek istiyorum romu bulabilirsem tabi bir link verin lütfenhocam forumda aratın genel bilgiler var. şöyle bir rom: eu rom u makyajlayıp iyileştiriyorlar benim bildiğim kadarıyla. ben kullanıyorum. eu, miroom, miuimix kullandım. miuimix te çok bug vardı bataryası çok iyiydi ama yavaştıda bana göre en iyisi miroom. bide masikx rom var onuda çok methediyorlar deniyecem bir ara.
miroom diye de arıyorum bişey bulamıyorum denemek istiyorum romu bulabilirsem tabi bir link verin lütfen
Hocam ses kayıt edici var mı MİROOM da dahili olarak ek uygulama ile uğraşmak istemiyorum.hocam forumda aratın genel bilgiler var. şöyle bir rom: eu rom u makyajlayıp iyileştiriyorlar benim bildiğim kadarıyla. ben kullanıyorum. eu, miroom, miuimix kullandım. miuimix te çok bug vardı bataryası çok iyiydi ama yavaştıda bana göre en iyisi miroom. bide masikx rom var onuda çok methediyorlar deniyecem bir ara.