Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı
arkadaşlar sıkıntı zaten android 9 da değil ki. android 9 mükemmel çalışıyor telefonda. sıkıntı android 10'da.
fakat onun da çözümü var. şurada; Rehber - Mİ8 SE Tek Sorunsuz Rom Masik 8.3
Merhaba öncelikle sadece bir sorum olacak mı 8 se (IMEI atılmış) ve beta android 10 dayım bu haftalık gelen yada bazen iki kere gelen güncellemeleri otamatik olarak yüklersen sıkıntı oluyor mu şu ana kadar hep 4 wipe yaparak format data atarak kurdum sadece beta romda bunu merak ediyorum kendi gunceleme sayfasından indirip guncelesem olurmu teşekkürler
Merhaba öncelikle sadece bir sorum olacak mı 8 se (IMEI atılmış) ve beta android 10 dayım bu haftalık gelen yada bazen iki kere gelen güncellemeleri otamatik olarak yüklersen sıkıntı oluyor mu şu ana kadar hep 4 wipe yaparak format data atarak kurdum sadece beta romda bunu merak ediyorum kendi gunceleme sayfasından indirip guncelesem olurmu teşekkürler
Merhaba öncelikle sadece sorum şu olacak beta romlarda haftalık yada bazen haftada ik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba öncelikle sadece sorum şu olacak beta romlarda haftalık yada bazen haftada ik
Dün akşam stabilden geçtim önce 20.1.16 bugün de 20.1.21 yükledim akşam yeni menü geçişlerini yüklemek için baya kurcaladım telefonu ana menü çöktü falan sistemi yeniden kurdum sorum şu ekran kapalıyken parmak izi ile açtığımda ikonlar gelmiyor bu roma özel mi bana mı özel yaşayan var mı bu durumu yoksa bu kurcaladığım için mi oluyor.