Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı
Yükledim hocam.
Normal güncelleme yapar şekilde twrp den flasladim, wipe dalvik silme islemi yapmadım ve son çıkan modem dosyasını flashaldim. Magisk şuan kurmadım çünkü çin betada sorun yaratıyordu
özetle şuan sorunla karşılaşmadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk karşılaştığım sorun Tam ekran hareketleri düzgün çalışmıyordu. örneğin ana ekrana dönme veya önceki ekrana dönme çalışmıyordu.
Çözümü:
Cihazın dilini ingilizce yapıp reset atınca düzeldi ve şuan tam ekran hareketleri de sorunsuz çalışıyor
Yükledim hocam.
Normal güncelleme yapar şekilde twrp den flasladim, wipe dalvik silme islemi yapmadım ve son çıkan modem dosyasını flashaldim. Magisk şuan kurmadım çünkü çin betada sorun yaratıyordu
özetle şuan sorunla karşılaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk karşılaştığım sorun Tam ekran hareketleri düzgün çalışmıyordu. örneğin ana ekrana dönme veya önceki ekrana dönme çalışmıyordu.
Çözümü:
Cihazın dilini ingilizce yapıp reset atınca düzeldi ve şuan tam ekran hareketleri de sorunsuz çalışıyor