Bana yeni güncelleme geldi de bu da 9.9.26 anlayamadım
Hocam bu sürüm bir takıma hata düzeltmesi.Acaba yanlışlık mı var İnternet sitelerinde bi fark yok ama güncelleyici de bu gelmiş
Durum nedir hocam yüklendikten sonra gördünüz sıkıntı varmı?Biraz önce güncelleme geldi indirelim bakalım görelim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz yükleme yapmadım, dosya hatalı indi sanırım twrp görmedi dosyayı, şimdi tekrar indiriyorum.Durum nedir hocam yüklendikten sonra gördünüz sıkıntı varmı?
bu güncellemede sürüm hataları gitmiş olabilir ama link bulamadım birisi paslayabilir mi ?
TWRP kaç ile yüklediniz hocam ve V2 hangi sürüm oluyor?Temiz kurulum yaptım , 9.9.26 v1 e göre 9.9.26 v2 sürümü kararlı gibi olmuş , bildirimlerde sorun yok , fontlarda kalın/ince ayarı gelmiş.
Bir önceki MIUI11 e bir gün katlanabilmiştim ama bu olmuş , takılma vesaire yok , gayet stabil.
İndirme LinkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kurduktan sonra twrp den çıkmadan wipe ve üzerineLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirip flaslayın sorunsuz kullanın.
Not : Varsayılan olarak tüm uygulamalarda otomatik başlatma açık olarak geliyor , whatsapp harici tüm uygulamaların otomatik başlatma tikini kaldırmayı unutmayın.
TWRP kaç ile yüklediniz hocam ve V2 hangi sürüm oluyor?