Portre ve şebeke yi göz ardı ettim de , sensör çalışmaması çok kötü. Her kilit açtığımda bana uyarı veriyor çalışmadığına dair. O sinir bozucuHaftalık beta 9.12.6 da sensör şebeke sorunu ve porte modu yeşil ekran sorunları devam ediyor bilginize arkadaşlar
Merhabalar. Arkadaşımın telefonuna güncelleme yapalım dedik. Miui 10 vardı. Mi 8 se kullanıyor. Twrp yüklüydü , miui 11 indirip direkt flashladım. İşe yaradı hiç bişey silinmeden açıldı telefon. Ama şebeke yok. Konuyu okudum modem dosyasını indirdim. Şimdi de twrp ekranı gelmiyor bir türlü. Fastboot açılıyor sadece. Fastboot ile modem dosyasını yüklemeyi denedim. Cmd üzerinde daha fazla alan gerekiyor diyor. Yardım edebilir misiniz ?
Hocam magisk modüllerinden başka neler kullanıyorsunuz? En faydalı gördükleriniz nelerdir acaba?Mi room 10.3.2 sadece Fde.al 6.3 ve gms doze kullanınca 7.30 - 8.00 saat ekran süresi alıyorum bide arkadaşın yaptığı ayarları yaparsak 8.30 saati rahat görürüz
Bazılarını biliyorum ama yine de ne işe yaradıklarını açıklarsanız sevinirim. Hem diğer arkadaşlar da faydalanmış olur.
*Viper4Android xhifi ı kulaklık ekolayzır ayarı için kullanıyorum
*busybox Viper4Android çalışması için kurmak gerekiyor
*Fde.al sistemi optimize ediyor ciddi derece pil tasarrufu sağlıyor
*gms doze google servislerinin gereksiz pil tüketimini engelliyor
*gcam fix google kamera nın stabil çalışmasını sağlıyor (Android 9)
*riu core ve e xposed, xposed kurabilmek için (xposed ile customiuizer modülünü kullanıyorum linki :Mod - CustoMIUIzer (Modül))
*youtube music ve youtube vanced i zaten bildiğinizi varsayıyorum
O sadece imei atılmış cihazlarda oluyor ama stabil romda bu sorun yok acaba stabil romdaki modem dosyasını kursak olurmu?