- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 ultra
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 38
9.11.7 ile bisey gelmemis galiba bende indiriyorum şimdi. Portre modu ayni mi hala?
Portre modu modem dosyasının çakışmasından dolayı görünen bir hata normalinde çalışıyor, modem dosyasına güncelleme gelmesi lazım büyük ihtimal9.11.7 ile bisey gelmemis galiba bende indiriyorum şimdi. Portre modu ayni mi hala?
Sorun halen devam ediyor Hocam9.11.7 ile bisey gelmemis galiba bende indiriyorum şimdi. Portre modu ayni mi hala?
Anladım düzelir inşallahPortre modu modem dosyasının çakışmasından dolayı görünen bir hata normalinde çalışıyor, modem dosyasına güncelleme gelmesi lazım büyük ihtimal
Pil yüzdesini sağ tarafa nasıl aldın bende içinde gözüküyorSorun halen devam ediyor Hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pil yüzdesini sağ tarafa nasıl aldın bende içinde gözüküyorSorun halen devam ediyor Hocam
Hocam geçen haftalarda YouTube kasıyordu. Sorun devam ediyor mu? Portre modu umrumda bile değil.Sorun halen devam ediyor Hocam
Kasıyor hiç merak etmeyinHocam geçen haftalarda YouTube kasıyordu. Sorun devam ediyor mu? Portre modu umrumda bile değil.
O zaman stabile geçeceğiz.Kasıyor hiç merak etmeyin
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Ben direkt satıyorum telefonu vallaiO zaman stabile geçeceğiz.
Mi-room 10.3.1.0 geçebilirsiniz pil için birde magiskden Universal gms , energized, Fda.ai yükleyin pil öyle deneyin ,
Ayarlar>Ekran>Çentik&Durum çubuğu>Pil Göstergesi = Grafiksel - Yüzde ( Simge içinde) - Yüzde(Singenin yanında) seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz.Pil yüzdesini sağ tarafa nasıl aldın bende içinde gözüküyor
Youtube Vanced ile sorun yaşamıyorum Hocam.Hocam geçen haftalarda YouTube kasıyordu. Sorun devam ediyor mu? Portre modu umrumda bile değil.