- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Xiaomi 11 ultra
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 38
Arkadaşlar 9.10.24 e geçince arama bekletme özelliği çalışmadı. Sizde oldu mu
Hocam miui mu daha kullanışlı saf android mi sizce?twrp lerin patlaması dışında hiç bir önemli değişiklik yok .
İyi haber aosp romlar çıkacaktır saf android 10 kullana bileceğiz
Görüntü ve tasarım açısından saf android çok güzel ancak kullanım kısayol ve rahatlık açısından miuinin yanına yaklaşamıyor maalesefHocam miui mu daha kullanışlı saf android mi sizce?
Saf Android adı üstüne saf çok sade miui de ise özelleştirme çokHocam miui mu daha kullanışlı saf android mi sizce?
Pilde çok değişen bir şey yok. Ama hız ve stabilligi efsane olmuş.11.0.3.0 kullanan arkadaşlar memnun musunuz romdan? Pilden hızdan vs?
Memnunun hocam 8 saat ekran verdi dün. Ama bu pil olayı aşırı değişkenlik gösteriyor mesela dün sabahtan şarjdan çıkarır çıkarmaz elime aldım aralıksız baya oynadım va 9 saatte 8 saat ekran açıktı. Ama bi önceki gün 24 saatte 3 saat ekran verdi. Demek istediğim telefonun beklemede kalmasına izin vermeden sürekli ekranı açık bırakınca çok daha fazla ekran veriyor. VoLTE baya düşürüyor pil ömrünü.11.0.3.0 kullanan arkadaşlar memnun musunuz romdan? Pilden hızdan vs?
Memnunun hocam 8 saat ekran verdi dün. Ama bu pil olayı aşırı değişkenlik gösteriyor mesela dün sabahtan şarjdan çıkarır çıkarmaz elime aldım aralıksız baya oynadım va 9 saatte 8 saat ekran açıktı. Ama bi önceki gün 24 saatte 3 saat ekran verdi. Demek istediğim telefonun beklemede kalmasına izin vermeden sürekli ekranı açık bırakınca çok daha fazla ekran veriyor. VoLTE baya düşürüyor pil ömrünü.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi