Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Daha önce paylaşmış olduğum android 10 linkini kaldırmış bulunmaktayım kimse denemesin cihazlar fastboota düşüyor yada twrpde kalıyor yarın ki eu güncellemesini bekleyiniz.
Ben dört wipe ile kurdum. Düzgün çalışıyor, sarj süresi çok iyi, hız güzel. Tek sorunu geri dönmek isteyince mecbur 9.5.11 sürümünden flashlamak gerekiyor. İçinde gereksiz bir sürü çince yazılım var. Gerekli optimizasyonlar yapıldıktan sonra çok güzel bir sürüm olacağına inanıyorum.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Ben dört wipe ile kurdum. Düzgün çalışıyor, sarj süresi çok iyi, hız güzel. Tek sorunu geri dönmek isteyince mecbur 9.5.11 sürümünden flashlamak gerekiyor. İçinde gereksiz bir sürü çince yazılım var. Gerekli optimizasyonlar yapıldıktan sonra çok güzel bir sürüm olacağına inanıyorum.

Daha önce hangi romdaydınız ?

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Neyse çinle uğraşmaya değmez yarın çıkıyor Android 10 inşallah euyu bekleriz, o değil de global ile farkımız şu galiba diğerleri miui 11 i beklerken biz de Android 10u :D eu farkı galiba, Fatih hocam sizde eu candır gerisi heyecandır diyor musunuz? haha--

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Twrp sürümünüz nedir?

Arkadaşlar eu çıkarınca bile hemen geçmenizi tavsiye etmem twrp sürğmğ dolayısıyla sorunlar yaşayabilrisiniz Ayrıca magisk kullanıyorsanız bazı modüller Android 10 da sorun çıkarabiliyor

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Twrp sürümünüz nedir?

Arkadaşlar eu çıkarınca bile hemen geçmenizi tavsiye etmem twrp sürğmğ dolayısıyla sorunlar yaşayabilrisiniz Ayrıca magisk kullanıyorsanız bazı modüller Android 10 da sorun çıkarabiliyor
Twrp sürümüm 1227 şu anda. Son sürüme guncellemiyorum. Kilitlenme sorunu çıkıyor

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
9.10.24 sürümü yayınlanmış arkadaşlar, Android 10 gelmiş hayırlı olsun. Deneyen arkadaş yorum yapabilirmi

Üst Alt