Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

lionwar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
xiomi 8se
Konular
7
selam miui 11 android kac sürümünü kullanıyor 9 mu 10 mu bilen varmı

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
Hangi sürüm var telefonunuzda twrp uyumsuzluğundan yapar o şekilde, birde kolay girmek için telefonu yeniden başlatırken ses arttırmaya basılı tutmanız yeterlidir,
Bu var hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-15-17-56-43-236_pl.zdunex25.updater.png
    Screenshot_2019-10-15-17-56-43-236_pl.zdunex25.updater.png
    103,6 KB · Görüntüleme: 27

Kantay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8se
Konular
4
Hiç wipe yapmadan yükleyebilir miyim programlar vs gitmesin diye
Direk üzerine kura bilirsini stabil olduğu için

İndirmek için masaüstü görünümünde aç deyiniz inecektir yada pc den indiriniz ,

10.0.1.0 den direk 11.0.3.0 a... Android 8 den direk olarak android 11 e geçerken bir sıkıntı olmasından korkarım (twrp den yedek yüklerken Hard brick yapmıştım artık yoğurdu üfleyerek yiyorum :))

nefredd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
mıuı 10.5 by eu 9.6.27 sürümündeyim. beta ya devam mı etsem stabile mi geçsem arkadaşlar ? Bir de wipe yaptığım zaman fotoğraflar , notlar gibi veriler silinecek mi ?

veorra

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahsun
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Merhaba arkadaşlar benim sürümüm de 10.2.2 stabil twrp de 1217 ben bu twrp ile güncelleyebilir miyim?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hiç wipe yapmadan yükleyebilir miyim programlar vs gitmesin diye

Güncelleme gibi kura bilirsiniz sorun olmayacaktır ancak Twrp çıkmadan 1227 versiyonuna kendi içinden güncellemelisiniz ,

10.0.1.0 den direk 11.0.3.0 a... Android 8 den direk olarak android 11 e geçerken bir sıkıntı olmasından korkarım (twrp den yedek yüklerken Hard brick yapmıştım artık yoğurdu üfleyerek yiyorum :))

Güncelleme gibi kura bilirsiniz sorun olmayacaktır ancak Twrp çıkmadan 1227 versiyonuna kendi içinden güncellemelisiniz ,

mıuı 10.5 by eu 9.6.27 sürümündeyim. beta ya devam mı etsem stabile mi geçsem arkadaşlar ? Bir de wipe yaptığım zaman fotoğraflar , notlar gibi veriler silinecek mi ?

Evet silinecektir.

Merhaba arkadaşlar benim sürümüm de 10.2.2 stabil twrp de 1217 ben bu twrp ile güncelleyebilir miyim?

Güncelleyemezsiniz rom güncellerseniz twrp yide güncelleye bilirsiniz 10.0.3 miui 11 geçin sorunsuz kullanım sağlıyor şu an sonra twrp yide çıkmadan güncelelye bilirsiniz ,

Bu konudan bilgi ayar bilirsiniz ,

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)

Bahadir78

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
arkadaşlar bende de çekim sıkıntısı oldu son sürümle beraber( ). çift hat kullanıyorum Turkcell ve Vodafone.
bende gelen mesajlardan fark ettim ulaşılamıyormuşum. önerisi olan var mı? bilgilerinizi rica ediyorum.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
arkadaşlar bende de çekim sıkıntısı oldu son sürümle beraber( ). çift hat kullanıyorum Turkcell ve Vodafone.
bende gelen mesajlardan fark ettim ulaşılamıyormuşum. önerisi olan var mı? bilgilerinizi rica ediyorum.

Beta rom kurduğunuz ilk mesajda yazmaktadır beta romdan sonra modem dosyası yüklenmesi gereklidir, konuda mevcuttur.

Kantay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8se
Konular
4
Reiwa

Hocam son bir isteğim birde sorum olacak
1.İsteğim twrp den çıkmadan tekrar twrp yüklemem gereken image dosyasını veya linkini verebilirmisiniz

2.sorum ben tam erkan modunda kullanıyorum ve acayip alıştım. 10.3.1 e güncellemiştim en son ve kasıyordu telefon ana ekran yaparken vs aynı sorun miui 11 de de var mı... Sırf bunun için twrp den yedeğe dönerken Hard brick yapmıştım telefonu...

3. Ve son mi room u herkes çok öneriyor stabili çıkınca miui 11 ey stabil den mi room a yine bu şekilde wipe leri yapmadan geçebilir miyim

Üst Alt