Bu var hocamHangi sürüm var telefonunuzda twrp uyumsuzluğundan yapar o şekilde, birde kolay girmek için telefonu yeniden başlatırken ses arttırmaya basılı tutmanız yeterlidir,
Direk üzerine kura bilirsini stabil olduğu için
İndirmek için masaüstü görünümünde aç deyiniz inecektir yada pc den indiriniz ,
Bu var hocam
Hiç wipe yapmadan yükleyebilir miyim programlar vs gitmesin diye
Güncelleme gibi kura bilirsiniz sorun olmayacaktır ancak Twrp çıkmadan 1227 versiyonuna kendi içinden güncellemelisiniz ,
10.0.1.0 den direk 11.0.3.0 a... Android 8 den direk olarak android 11 e geçerken bir sıkıntı olmasından korkarım (twrp den yedek yüklerken Hard brick yapmıştım artık yoğurdu üfleyerek yiyorum )
mıuı 10.5 by eu 9.6.27 sürümündeyim. beta ya devam mı etsem stabile mi geçsem arkadaşlar ? Bir de wipe yaptığım zaman fotoğraflar , notlar gibi veriler silinecek mi ?
Merhaba arkadaşlar benim sürümüm de 10.2.2 stabil twrp de 1217 ben bu twrp ile güncelleyebilir miyim?
Nasıl bir sıkıntı oluyor ki hocam?çentik sıkıntısı bende de var kilitlerken
arkadaşlar bende de çekim sıkıntısı oldu son sürümle beraber(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir). çift hat kullanıyorum Turkcell ve Vodafone.
bende gelen mesajlardan fark ettim ulaşılamıyormuşum. önerisi olan var mı? bilgilerinizi rica ediyorum.