- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Mi mix 18k
- Konular
- 5
Mi 8 Se için henüz android 10 gelmedi maalesef.
Kolay bir durum aslında cihazınızın bootloader kilidi açıktır mutlaka size verdiğim linkteki konuda twrp tool var onu indirip pcden masaüstüne çıkartınız daha sonra 1227 sürümünü bat dosyasıyla kurunuz daha sonra indirdiginiz romu telefonun hafızasına atıp twrpden wipepeye girip oradan advandec wipeye girip system,data,cache,dalvik seçip sürgüyü sağa kaydırınız daha sonrada modem dosyasını flashlayınız root isterseniz magiks 19.3 flashladikdan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
Hali hazırda zaten stabil rom kullanıyorsunuz wipe yapmadan direkt installden romu flashlayabilirsiniz güncelleme yapar gibi.
Konunun ilk başında zaten linkler verildi daha ne linki istiyorsunuzki ?
o konuyu okudumda sizin gibi güzel dille anlatmamış resmen lafta iğneliyor o sayfada arkadaşın anlattıklarından birşey anlamadım verdiğiniz linkteki sayfada 1 tek youtube* videosu var 10 dakikalık onu izledim cihaza twrp kuruyor onları anladım ama şimdi benim cihazda hangi twrp sürümü var nasıl bakarım ve uyumlu twrp sürümünü nasıl indiririm detaylı şu rom atma işini anlatabilirmisiniz. kurmak istediğim rom mi room 10.3.2 + magisk diye bir eklenti varmış onuda nasıl kurarım detaylı bana yardım olabilcek varmı şuanda bilgisayarım açık bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim kardeşlerim