Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bekow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi mix 18k
Konular
5
Mi 8 Se için henüz android 10 gelmedi maalesef.

Kolay bir durum aslında cihazınızın bootloader kilidi açıktır mutlaka size verdiğim linkteki konuda twrp tool var onu indirip pcden masaüstüne çıkartınız daha sonra 1227 sürümünü bat dosyasıyla kurunuz daha sonra indirdiginiz romu telefonun hafızasına atıp twrpden wipepeye girip oradan advandec wipeye girip system,data,cache,dalvik seçip sürgüyü sağa kaydırınız daha sonrada modem dosyasını flashlayınız root isterseniz magiks 19.3 flashladikdan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hali hazırda zaten stabil rom kullanıyorsunuz wipe yapmadan direkt installden romu flashlayabilirsiniz güncelleme yapar gibi.

Konunun ilk başında zaten linkler verildi daha ne linki istiyorsunuzki ?

o konuyu okudumda sizin gibi güzel dille anlatmamış resmen lafta iğneliyor o sayfada arkadaşın anlattıklarından birşey anlamadım verdiğiniz linkteki sayfada 1 tek youtube* videosu var 10 dakikalık onu izledim cihaza twrp kuruyor onları anladım ama şimdi benim cihazda hangi twrp sürümü var nasıl bakarım ve uyumlu twrp sürümünü nasıl indiririm detaylı şu rom atma işini anlatabilirmisiniz. kurmak istediğim rom mi room 10.3.2 + magisk diye bir eklenti varmış onuda nasıl kurarım detaylı bana yardım olabilcek varmı şuanda bilgisayarım açık bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim kardeşlerim

divanii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Yönetici
Konular
0
MİUİ 11 v9.10.10 Güncelleme

Dikkat
Yeni - Üretken MIUI 11'i güçlendirmek
Yeni - Tam ekranlı cihazlar için optimize edilmiş kapsamlı tasarım
Yeni - Görsel dağınıklığı kaldırmak, dokunma kontrollerini iyileştirmek ve renk kullanımının iyileştirilmesi, sizinle içerik arasında hiçbir şeyin durmadığı bir sistem oluşturmamızı sağladı.

Başlatıcı
Yeni - Soldaki ana ekranda Google yayını

Ortam göstergesi
Yeni - Ortam ekranı şimdi muhteşem dinamik temalarla geliyor. Temel bilgiler ekranda 7/24 görüntülenir.
Yeni - Cihazınızı benzersiz bir imza ile kişiselleştirin.
Yeni - Harika özel efektlerimizle ekranınızı canlı tutun.

Doğa sesleri
Yeni - Yeni alarm zil seslerimizle, doğanın yumuşak sesleriyle uyanın.
Yeni - Bildirim sesleri sizi yormaz. Şimdi, tıpkı doğanın yaptığı gibi, dinamik olarak değişmeye devam ediyorlar.

Mi Paylaş
Yeni - Dosyaları telefondan telefona en yüksek hızlarda aktarın.
Yeni - Mi Share hem telefonlarda hem de bilgisayarlarda çalışır.

Döküm
Yeni - MIUI, doğrudan telefonunuzdan telefonunuzdan 300'den fazla TV modeline video, oyun, belge ve uygulama yayınlamanıza izin verir.
Yeni - MIUI'nin döküm işlevi, tüm hassas şeyleri gizli tutmak için kişisel eşyaları gizlemenizi sağlar.

Baskı
Yeni - Ek uygulamalar yüklemeden fotoğrafları ve dosyaları doğrudan telefonunuzdan basın

Ultra pil tasarrufu
Yeni - Bu özelliği, pilin yalnızca% 5'inde cihazınızı bir bütün güne meydan okumak için kullanın.

Daha fazla özellik
Yeni - Görevler. Notes uygulamasında görevlerinizi yönetin ve düzenleyin. Zamanında bildirimler alın ve yapılanları işaretleyin.
Yeni - Aile bekçi. Arkadaşlarınıza ve ailenize yardımcı olmak için bağlı cihazları kontrol edin.
Yeni - Ekran zamanı. İstatistikleri görüntüleyin ve zamanınızı daha verimli bir şekilde yönetin.
Yeni - Acil Durum SOS. Acil durum rehberinize bir Acil Durum mesajı göndermek için Güç düğmesine 5 kez hızlıca basın.
Yeni - Hızlı cevaplar. Herhangi bir uygulamadan gelen mesajları yanıtlayın.
Yeni - Temalar. Cihazınızı gerçekten eşsiz kılmak için birçok ücretsiz kaynak var.
Yeni - Şifreleri otomatik doldur. Şifreleri cihazınızda saklayın ve istediğiniz zaman kullanın.
Yeni - Takvim. Tüm etkinlikleriniz tek bir yerde.
Yeni - Güvenlik. Cihazınızı koruyun ve optimize edin.
Yeni - Oyun Turbo. Cihazınızı mükemmel bir oyun konsoluna dönüştürün.
Müdür bu güncelleme bende de çıktı 1,6gb ama indirmiyor,
indir dediğimde hata oluştu yazıyor ve yukarıdan bir bildirim geliyor MD5 Sum Eşleşmiyor... yazıyor?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Müdür bu güncelleme bende de çıktı 1,6gb ama indirmiyor,
indir dediğimde hata oluştu yazıyor ve yukarıdan bir bildirim geliyor MD5 Sum Eşleşmiyor... yazıyor?

Twrp ile güncelleme yapmalısınız

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
[
o konuyu okudumda sizin gibi güzel dille anlatmamış resmen lafta iğneliyor o sayfada arkadaşın anlattıklarından birşey anlamadım verdiğiniz linkteki sayfada 1 tek youtube* videosu var 10 dakikalık onu izledim cihaza twrp kuruyor onları anladım ama şimdi benim cihazda hangi twrp sürümü var nasıl bakarım ve uyumlu twrp sürümünü nasıl indiririm detaylı şu rom atma işini anlatabilirmisiniz. kurmak istediğim rom mi room 10.3.2 + magisk diye bir eklenti varmış onuda nasıl kurarım detaylı bana yardım olabilcek varmı şuanda bilgisayarım açık bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim kardeşlerim

Hocam cihazı kapatın daha sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna birlikte basın açılan ekranda altta sürüm yazar bana bildirin

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78

divanii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Yönetici
Konular
0

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
abi sen ordaki indirme bağlantısını mı güncelledin? yoksa zaten iki gün önce ordakileri indirip kurmuştum.

Bugün güncellendi linkler siz şuanda betamı yoksa stabilmi kullanıyorsunuz ?

Üst Alt