Yardım android process acore Durdu Hatası

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
samsung
Telefon Modeli
t110
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar mehraba eskiden kalma samsung t110 tabletim var ekranı kırıktı ekran alıp taktım 0 ladım tableti sonra google hesabı bağladıgım gibi sürekli bu hatayı alıyorum sürekli çıkıyor yani tamam diyip kapanıyor sonra tekrardan cıkıyor bunun bir çözümü varmıdır

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
arkadaşlar mehraba eskiden kalma samsung t110 tabletim var ekranı kırıktı ekran alıp taktım 0 ladım tableti sonra google hesabı bağladıgım gibi sürekli bu hatayı alıyorum sürekli çıkıyor yani tamam diyip kapanıyor sonra tekrardan cıkıyor bunun bir çözümü varmıdır
Hocam muhtemelen eski olduğu için önemli bilgiler yoktur diye tahmin ediyorum. Sifirlayin bence. Kendine de gelir

Oyla:

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam muhtemelen eski olduğu için önemli bilgiler yoktur diye tahmin ediyorum. Sifirlayin bence. Kendine de gelir
hocam direk sıfırladım recoveryden eskiden heralde root atmayı denemiştim olmamıştı bişeyler olmuştu tam hatırlamıyorum elimdede micro usb kablosu yok :D pc ye bağlayıp twrp ile rom atamıyorum tablet içinden çözümü varmıdır diye merak ettim

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Varsa stok romunu bulup kurun hocam. Silinmemesi gereken bir dosyayı silmiş olabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt