Yardım Android Pil tüketimi

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Arkadaşlar merhaba başka konuya yazdım ama cevap veren olmadı redmi 5 plus global kararlı miui 11 deyim Android sistem pil tüketimi acayip derecede fazla geldi bana teli sıfırladıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebiliriz acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-17-08-25-31-039_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-17-08-25-31-039_com.miui.securitycenter.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2019-12-17-08-25-56-138_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-17-08-25-56-138_com.miui.securitycenter.jpg
    297,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2019-12-17-08-25-46-848_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-12-17-08-25-46-848_com.miui.securitycenter.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 55

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Hocam benimde android sistemim %50 %60 oranında geziyordu bende telefonun pilindr sıkıntı var diye kafama takmadım eu Roma geçince telefon öyle bir rahatladı ki ısınma problemi de kalmadı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet baya oranlar düzgün görünüyor muhtemelen sorun güncellemelerle ilgili düzeleceğini beklemek hayal olur bakalım..

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Her fırsatta yazmaya çalışıyorum ve bazı densizler "sıktınız artık" diyor... Güncelleme ile telefonlar planlı olarak eskitiliyor ki; rom root atmayı beceremeyen tonlarca insan yeni telefon arayışına girsin... Yoksa; ekonomik ömrü boyunca bir telefon kullanılacak olsa, yeni çıkan modeller kime satılacak?

Ortalama bir telefon alındığı haliyle, hiç güncelleme yapılmadan kullanıldığında; rahatlıkla 3-4 yıl ömrü oluyor. Ama; 2018 yılında çıkmış Redmi 5 Plus gibi bir telefona kıytırık bi arayüz güncellemesi vererek, pert etmek daha kazançlı değil mi?

Oyla:

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
Her fırsatta yazmaya çalışıyorum ve bazı densizler "sıktınız artık" diyor... Güncelleme ile telefonlar planlı olarak eskitiliyor ki; rom root atmayı beceremeyen tonlarca insan yeni telefon arayışına girsin... Yoksa; ekonomik ömrü boyunca bir telefon kullanılacak olsa, yeni çıkan modeller kime satılacak?

Ortalama bir telefon alındığı haliyle, hiç güncelleme yapılmadan kullanıldığında; rahatlıkla 3-4 yıl ömrü oluyor. Ama; 2018 yılında çıkmış Redmi 5 Plus gibi bir telefona kıytırık bi arayüz güncellemesi vererek, pert etmek daha kazançlı değil mi?
Aynen öyle hocam

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kingsman3342

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Note 6 Pro 32gb
Konular
0
Güncelleyiciden en son paketi indirip yeniden temiz kurulum yapmayı deneyin

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Güncelleyiciden en son paketi indirip yeniden temiz kurulum yapmayı deneyin
Maalesef sorun çözülmüyor denendi..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum hocam eğer güncellemelerle planlı eskitme olmazsa cihazlarda neden yeni cihaz arayışına girelim ki;
ben cihazımdan gayet memnundum maalesef güncelleye güncelleye bu hale geldi
kendimiz bu sonucu hazırlıyoruz ama buna bir türlü hazırlıklı değiliz sonrasında ne yapacağımızı şaşırıyoruz yeni cihazmı alsak diye..

Oyla:
Üst Alt