- Adım
- Feyz
- Cihazım
- Mi 9 lite
- Konular
- 1
Twrpden backup mu almak lazım?Android sürüm yükseltmelerinde muhakkak format data yapılmalı ve yedekten yükleme yapılmamalı.
Twrpden backup mu almak lazım?Android sürüm yükseltmelerinde muhakkak format data yapılmalı ve yedekten yükleme yapılmamalı.
Twrpden backup mu almak lazım?
Onun yerine verilerin silinmemesi için advanced wipe den dalvik, cache ve sistem seçip wipe yapsak olur mu?Android sürüm yükseltmelerinde muhakkak format data yapılmalı ve yedekten yükleme yapılmamalı.
Onun yerine verilerin silinmemesi için advanced wipe den dalvik, cache ve sistem seçip wipe yapsak olur mu?
Verilerin silinmemesi için ne yapmamız gerekiyor onu soruyorum kardeşim. İlla veriler silinecek diyorsunuz amaHocam 3 mesajdır yazıyorum ama inat ediyorsunuz ? Yazdıklarımın bir önemi yok ise siz bildiğiniz yöntemi yapabilirsiniz....
Android sürüm değişikliğinde muhakkak format data yapılmalı.
Rom değişikliğinde de format data yapmak da sağlıklı olur rom için.
Sadece aynı romun güncellemesinde tam temizlik yapmazsınız...
internal storage ve sd storage gibi bişey var ona dokunmaz isen telefondaki resim vb şeyler silinmez. ben her formatta öyle yapıyorum. yinede tavsiye sd karta yedekle neden dersen bazen ( ş an bendeki gibi ) formattan snra teleon açılıyor ama klasör ismleri saçmalıyor hepsi boş duruyor. yedekelme sorun olabiliyor sonra. ben sürekli resimleri buluta yedeklerim. bide hocam veri denilince programlar geliyor insanın aklına ilk etapta. resim vb dosyalar silinmemesi için deediğimi uygulamanız yeterli. ama yine söylyorum rom root işlerinde güvenmemek lazım önemli herşeyi yedekleyin.Verilerin silinmemesi için ne yapmamız gerekiyor onu soruyorum kardeşim. İlla veriler silinecek diyorsunuz ama
Ben beta kullanıyorum ancak bizim cihaz için son güncellemeler sorunlu o nedenle ota dan gelmiyor ama ekran simgelerin gelmeme durumu oluyor arada 20.1.9 dayım daha üstünde sorun giderilmedimirom stabil mi mirom beta mı size göre ? ben miuimix son sürüm kurdum memnunum 2 gündür.
hocam acaba yükleyince cihazin adi cc9 mu oluyor betada ki gibiAndroid 10 Stabil geldi hayırlı olsun
Geçiş yapacaklar format data /yes + 4 wipe ile geçiş yapsınlar...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam acaba yükleyince cihazin adi cc9 mu oluyor betada ki gibi
evet bana da oyle geliyor ama miroom stabilde mi9 lite yaziyormusBilmiyorum ama Çin bazlı olduğu için cc9 olur muhtemelen...