İnceleme Android Pie bataryayı optimize etmeyi başardı...

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler hepinize, xiaomilere gelen pie guncellemesinden sonra bende dahil çoğu kişi bataryanın hızlı bitmesinden sikayetciydi. Ancak yaptığım bir takım optimizasyon ayarlariyla ve 1 haftalık Android 9 kullanımım sayesinde bataryanın optimize olduğunu düşündüm.Sslerde bataryanın ne kadar duzeldiğinin kanıtı olmaya aday :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-07-23-53-11-814_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-01-07-23-53-11-814_com.miui.securitycenter.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_2019-01-07-23-53-05-876_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-01-07-23-53-05-876_com.miui.securitycenter.png
    43,8 KB · Görüntüleme: 132

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler hepinize, xiaomilere gelen pie guncellemesinden sonra bende dahil çoğu kişi bataryanın hızlı bitmesinden sikayetciydi. Ancak yaptığım bir takım optimizasyon ayarlariyla ve 1 haftalık Android 9 kullanımım sayesinde bataryanın optimize olduğunu düşündüm.Sslerde bataryanın ne kadar duzeldiğinin kanıtı olmaya aday :)
Üstelik böylesine kötü çeken bir şebeke ile bunu nasıl başardın hayretler ediyorum. Bizde su gibi akıyor. Ve çokta canımı sıkıyor. Sırf bu yüzden satmayı bile düşünüyorum. Bırak 8 saati 4 saate razıyım. Keske yaptığın optimizeleride paylaşsaydin.. :)

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstelik böylesine kötü çeken bir şebeke ile bunu nasıl başardın hayretler ediyorum. Bizde su gibi akıyor. Ve çokta canımı sıkıyor. Sırf bu yüzden satmayı bile düşünüyorum. Bırak 8 saati 4 saate razıyım. Keske yaptığın optimizeleride paylaşsaydin.. :)
Sabır ve emek.. Bunlar önemli uygulamaları her gün takip edip ne kadar tüketim ve ram kullandığını inceledim bir kaç optimize ayarı buldum ve uyguladim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber - Android Pie Pil Optimizasyonu

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Sabır ve emek.. Bunlar önemli uygulamaları her gün takip edip ne kadar tüketim ve ram kullandığını inceledim bir kaç optimize ayarı buldum ve uyguladim :D

Rehber - Android Pie Pil Optimizasyonu
Geliştirici seçenekleri içindeki bölümden, sistem dosyaları da dahil olmak üzere bütün uygulamaları optimize ettim. Buna rağmen hiçbir değişme olmadi. Ama sende ise yaramış olmasına çok sevindim

Şurada sana 2 kalem yazayım derken daha düştü 2 kademe :) şaka. Gibi.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçenekleri içindeki bölümden, sistem dosyaları da dahil olmak üzere bütün uygulamaları optimize ettim. Buna rağmen hiçbir değişme olmadi. Ama sende ise yaramış olmasına çok sevindim

Şurada sana 2 kalem yazayım derken daha düştü 2 kademe :) şaka. Gibi.
Hocam 10.1.2 kurduktan sonra hard reset attım hemen sonra kurulumu yapıp hiçbir şey yüklemeden fabrika ayarlarına çevirdim daha sonra uygulamari kurup manuel optimize ettim.

Üst Alt