Diğer Android Pencere Animasyonları

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 20.x
Telefon Modeli
Mı 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Geliştirici seceneklerdekı pencere anımasyonlarını bilmeyen yoktur. Bunu forumda yazmayı düşünüyordum ama uygun konu bulma ve üşengeçlıkten yazmamıstım. Muradovs un bugünkü havocs vıdeosunu görünce konu acayım dedim.

Animasyon ıle telefon kullanmayı seven birisi değilim ufak tefek ms değerindeki animasyonlar bıle benı rahatsız edebiliyor yavaş gelıyor bana beklemeyı sevmıyorum o yüzden her rom yuklememde kapatırım yıllardırda boyle kullanırım. Xiaomi custom romları son zamanlarda baslıklarda yada konularda elestırılıyor bende bu elestırılere katılıyorum; hepsi birbirinin kopyası gibi. Performans ve SOT degerlerı bırbırlerının aynısı gibi.

Konuyu acma sebebıme gelınce bu sekılde telefon kullanan var ıse farketmıstır hemen her mıuı tabanlı romda menuler arası gecıslerde takılmalar oluyor anımasyonlu kullanım yaptıgım kısa zamanlarda oldu fakat anımasyonlu kullanımlarda bu tarz takılmalar farkdılmıyor. Bu olayı baska tecrübe edenler varmı? Ben genel olarak romların günlük kullanım performansını bu kıstas ile değerlendiriyorum.

Bu konuyla ilgili deneyım tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa görüşlerini merak edıyorum

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Geliştirici seceneklerdekı pencere anımasyonlarını bilmeyen yoktur. Bunu forumda yazmayı düşünüyordum ama uygun konu bulma ve üşengeçlıkten yazmamıstım. Muradovs un bugünkü havocs vıdeosunu görünce konu acayım dedim.

Animasyon ıle telefon kullanmayı seven birisi değilim ufak tefek ms değerindeki animasyonlar bıle benı rahatsız edebiliyor yavaş gelıyor bana beklemeyı sevmıyorum o yüzden her rom yuklememde kapatırım yıllardırda boyle kullanırım. Xiaomi custom romları son zamanlarda baslıklarda yada konularda elestırılıyor bende bu elestırılere katılıyorum; hepsi birbirinin kopyası gibi. Performans ve SOT degerlerı bırbırlerının aynısı gibi.

Konuyu acma sebebıme gelınce bu sekılde telefon kullanan var ıse farketmıstır hemen her mıuı tabanlı romda menuler arası gecıslerde takılmalar oluyor anımasyonlu kullanım yaptıgım kısa zamanlarda oldu fakat anımasyonlu kullanımlarda bu tarz takılmalar farkdılmıyor. Bu olayı baska tecrübe edenler varmı? Ben genel olarak romların günlük kullanım performansını bu kıstas ile değerlendiriyorum.

Bu konuyla ilgili deneyım tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa görüşlerini merak edıyorum
Evet animasyonları tam oturtamıyor bir türlü miyuay yapımcıları. Eu beta 20.1.9 sürümünde telefonun canı çıkıyordu animasyonlarda. Bugün miui pro 20.1.9 denedim onda da aynı bu sefer orjinale dönelim beta olsun dedik 20.1.21 yükledik onunda kilit ekranı animasyonları pek iyi değildi animasyon olarak en iyisi aosp bence

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet animasyonları tam oturtamıyor bir türlü miyuay yapımcıları. Eu beta 20.1.9 sürümünde telefonun canı çıkıyordu animasyonlarda. Bugün miui pro 20.1.9 denedim onda da aynı bu sefer orjinale dönelim beta olsun dedik 20.1.21 yükledik onunda kilit ekranı animasyonları pek iyi değildi animasyon olarak en iyisi aosp bence
Tam olarak o değil olay :) arayüzde bazen ufak tefek takılmalar oluyor. Pencere anımasyonları acıkken bunlar farkedılmıyor yada bana oyle geldı. Butun romlarda da bu takılma var yanı hepsının stabılıtesı buyuk bı hata yapmadılarsa aynı.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Miroom da animasyonlar kaymak gibi.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
facepalm~~

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Miroom da animasyonlar kaymak gibi.
Mi Room 20.1.21 sürümünde ana ekran gelmiyor. Mi 9 SE'de o sorunu olmasa gördüğüm en akıcı android 10 romdu fakat maalesef. MIUI Launcher beta yı kurduğumuzda da bu seferde açık uygulamalar ekranı gelmiyor. :)

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Mi Room 20.1.21 sürümünde ana ekran gelmiyor. Mi 9 SE'de o sorunu olmasa gördüğüm en akıcı android 10 romdu fakat maalesef. MIUI Launcher beta yı kurduğumuzda da bu seferde açık uygulamalar ekranı gelmiyor. :)
Eu betada da o oluyo bazen

Oyla:

Brkakn07

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Orta
Cihazım
Amazfit Pace
Konular
11
AOSP Romları sırf animasyon güzellikleri yüzünden yüklemek istiyorum. Ancak yinede elinde sonunda MIUI romlara istemsizce geri gönüyorum hep. Şimdilik MiRoom 20.1.21 de animasyonlar güzel çalışıyor.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Konu iyice farklı yöne saptı :D hiç kımse anlamadı veya ben anlatamadım :)

Oyla:
Üst Alt