Mi A1 için miui arayüzünü kullanan rom'lar yayınlanmıştı, Mi A2 için de yayınlanabilir. Elbette kesin yayınlanır diyemem.
A1'de verimli olmadığı için muhtemelen A2 ve A2 Lite modellerinde de aynı sonuç çıkacaktır. Belki hiç denemezler bile. Takip etmek lazım. Ama fazla ümitli olmadan![]()
ne alaka arkadaşlar google ile google sistemi yapıyor xiaomi telefon sonuçta 6x le birebir aynı sayılır onun romu portlanabilir ben samsunga ios kurulduğunu iosa da android kurulduğunu gördüm telefonun kodu farklı olmaz demek yanlış işlemci ve donanım sadece android oneyi tanır diğerini tanımaz diye birşey yok driverleri ve arayüz kodlamaları değişrise geliştiriciler yapabilir ama işte uğraşacak biri lazım anlasak bu işten ama anlamıyoruzAynen hocam size bizzat katılıyorum hatta elimde A1 olduğu için denedim twrp yüklemek bile işkence 5-6 denemede öğrendim rom var lineageOs RROS ama stabil değil kasıyor ara sıra
Google'ın Android one ve Pixel cihazları farklı bir mantıkla kodlanmış A ve B diye ayrı bölümler var çok zor Miui gelmesi ...
ne alaka arkadaşlar google ile google sistemi yapıyor xiaomi telefon sonuçta 6x le birebir aynı sayılır onun romu portlanabilir ben samsunga ios kurulduğunu iosa da android kurulduğunu gördüm telefonun kodu farklı olmaz demek yanlış işlemci ve donanım sadece android oneyi tanır diğerini tanımaz diye birşey yok driverleri ve arayüz kodlamaları değişrise geliştiriciler yapabilir ama işte uğraşacak biri lazım anlasak bu işten ama anlamıyoruz![]()
iyide xiaomi cihazını google üretmiyorki saf android var sadece üzerinde işlemci ram ve donanım diğer android sürümünüde kabul eder zaten alt tarafı arayüz var extradan sistem yine aynı arayüz tema gibi düşünebiliriz ondan bıraz farklı ios yapmışlar bi hacker yapmıs kapalı ama kırmış demekki videolarını inceledim sd karttan atıyor ayarlarda ios sürümüde yazıyor ama androidi ios gibi modifiye ettiyse baştan aşağı bilememPortlanır ama çok zor partition olayı var Google cihazlarında
Birde ios iPhone dışında hiçbir cihaza yüklenemez çünkü kapalı kaynak işletim sistemi
iyide xiaomi cihazını google üretmiyorki saf android var sadece üzerinde işlemci ram ve donanım diğer android sürümünüde kabul eder zaten alt tarafı arayüz var extradan sistem yine aynı arayüz tema gibi düşünebiliriz ondan bıraz farklı ios yapmışlar bi hacker yapmıs kapalı ama kırmış demekki videolarını inceledim sd karttan atıyor ayarlarda ios sürümüde yazıyor ama androidi ios gibi modifiye ettiyse baştan aşağı bilemem