Android Nougat bekleyenleri sevindirecek gelişme

aceleciburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rasim Bueak
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
bir çok kişi muhtemelen Redmi Pro için büyük bir heyecan ile Nougat beklemekte bu durumu kesinleştiren bir cihaz göründü haberde bahsi geçen cihaz LeEco XiubalerR model olarak geçmekte bizi ilgilendiren durum ise Helio x20 chipset ile gelip işletim sistemi olarakta Android 7.1.2 ile çıkacak olması.

Google bu hafta içerinde (3 Nisan) Android Nougat ın final olarak nitelendirebileceğimiz sürümü olan 7.1.2 sürümünü lanse etti bundan sonra tüm üreticiler 7.1.2 sürümüne odaklanacak ayrıca haberde bahsi geçen cihaz Nisan ayı ortasında tanıtılacağını düşünürsek Xiaomi tarafında ise MIUI 9.0 ile muhtemelen 7.1.2 sürümü gelecektir ancak ondan önce LineageOS 14.1/2 ile 7.1.2 sürümüne Mediatek Helio x20/x25 SoC kullanan cihazlar için Custom destek çıkacaktır.

Kaynak:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
mi5 prime da androıd 7 01 suan daha guncelleme gelelckemı

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
android 7 var 7.1.2 daha gelmedi hiçbir cihazda yok zaten sadece custom romların bazılarında 7.1.1 var

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

aceleciburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rasim Bueak
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
.MIUI sürümleri için Android 7.1.1 yada 7.1.2 sürümünü Mayıs - Haziran döneminde tanıtılıp kullanıma sunulacak olan MIUI 9.0 sürümünden önce beklemeyin. bildiğiniz gibi şuan MIUI 8 tarafında sınırlı sayıda cihazda Android 7.0 sürümü verilmiş durumda.

benim haberde belirttiğim durum MediaTek Helio x20 ve x25 cihazların genelinde Android 6.0 bulunması idi bununda MediaTek in Android Nougat ın final stabil sürümünü beklediği için yayınlamadığını görmüş olduk.

Üst Alt