Yardım Android instagram'a fotoğraf atarken pixel kaybı hk.

dipex98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 MiRoom 20.3.26
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar selam,
Forumda bir arkadaşın tavsiyesi üzerinde Instander uygulamasını indirerek instagrama giriş sağlıyorum artık. Burada hikaye veya fotoğraf paylaşımı yaparken görüntü kaybı yaşamazsın demişti. Ama şimdi size 2 fotoğraf göstereceğim. Ne Instagram'ın resmi uygulamasından ne de APK uygulamadan hikaye attığımda pixel kaybı yaşamama durumu yok. Her şekilde Android cihazlar kötü fotoğraf yüklüyor anlam veremediğim bir şekilde. Halbuki normal kameradan çekim yaptığımda gayet kaliteli ve güzel görünüyor fotoğraflar. Sanırım internette bulunan özelleştirilmiş Instagram modları da bir fayda etmiyor.

Resim 1 : Instagram hikayesine atılan fotoğraf. ----->
Resim 2 : Normal telefon kamerasından çekilmiş fotoğraf. ----->

2.fotoğrafın MB'ı çok fazla olduğu için direkt konuya ekleme yapamadım, kusuruma bakmayın.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bence o kadarda kötü değil sosyal medya uygulamalarının hepsi gönderilen resim ve videoların çözünürlüğü düşürür sıkıştırma yapar YouTube yüklenen videolarda öyle mesela.
Paylaşılan içeriklerin tam kalite paylaşıldığını düşünün sosyal medya uygulamaları çok yavaş çalışır hikayeler resimler yavaş yüklenir sürekli bi bekleme durumu olur buda kimsenin hoşuna gitmez yani bu duruma yapılacak bişey yok.

Oyla:
Üst Alt